Razvan Rat si nemultumirile

Sunt fan Rat sau mai bine zis eram de cand a pornit pe drum la Rapid si asta mai ales pentru ca sunt cu Rapidul in sange de cand am fost dus pe gradenele din Giulesti de la 7-8 ani. A jucat bine la Rapid mereu si consecinta a acestor evolutii, a prins un transfer la Satior Donetsk. A fost mereu serios si a bagat capul in pamant, motiv pentru care a fost titularul indiscutabil al postului de fundas stanga la nationala timp de peste 10 ani. Oricate talente au aparut, fie Sepsi, Filip, Latovlevici, Radu, el a ramas pe pozitii. Mi-a placut asta la el si din moment ce a jucat mereu titular sub orice antrenor.



Au trecut anii, Rat a inceput sa schimbe echipele si sa imbatraneasca. Si nu neaparat asa frumos. Eram asa dornic ca atunci cand juca bine si constant sa fie lasat sa joace in detrimentul celor batrani. Asa sunt si acum, dornic sa joace Filip sau mai ales Tosca in stanga.

Ma bucura cum scriam aici, ca avem un antrenor strain, chiar daca nu calit ca selectioner, dar cu spirit si ideologie vestica. Acesta a anuntat lista preliminara de jucatori pentru meciul din grupa pentru Mondiale cu Muntenegru. Si dupa faza in care i-a fost retrasa banderola de capitan inainte de Euro, Rat recidiveaza cu o alta declaratie cum ca ar fi nemultumit de faptul ca nu a fot chemat

Domnule Rat, aveti 35 ani, nu jucati la echipa de club, din cauza accidentarilor tot mai dese si marunte si doriti mereu explicatii pentru neconvocari si banderole luate( desi sincer, banderola a fost luata in cel mai prost moment si aici e vina mai mare a lui Iordanescu care la Euro a aratat ca era extraordinar de invechit ca antrenor). Eu nu cred ca va asteptati sa ajungeti la mondial cand veti avea varsta de 37 de ani. La un moment dat, mai este nevoie si de astfel de "nedreptati" pentru cei trecuti de 34 de ani.

Hai sa lasam asadar, loc si pentru altii noi, buni sau prosti, pentru ca fotbalul se actualizeaza mereu. Si asta implica mai ales jucatorii.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.