Daca ajungi in portul Constanta, mergi si la Suada

Am ajuns spre plecare in portul Constanta care am auzit ca de ceva timp este plin de terase. Gandindu-ma ca sunt ca cele din Centrul Vechi al Bucurestiului, nu m-am grabit sa vizitez droaia de restaurante si ce mai era pe acolo. Dar la sfaturile unei colege, mi-am schimbat parerea si inainte sa plec de pe litoral in weekend-ul trecut, am fost sa mananc ceva si pe acolo.

poza din restaurantul Suada aflat in portul Constanta

Mancarea/bautura : am comandat o dorada cu cartofi natur si o lasagna pentru a incerca mancaruri cat mai diverse. Dorada la gratar a fost foarte buna, bine facuta si frageda cum ma asteptam. Lasagna a fost pe gustul meu desi se putea mai mult sos si intre foi, ea avand doar la suprafata. De baut am incercat o limonada super buna, dupa cum, fara sa vreau, am incercat aparent peste tot. Comparabila cu cea din Aza si din articolul precedent, a fost mult mai buna, ingredientele mai proaspete si mai ales menta, venind clar in sprijinul celor spuse de mine.
Nota : 4/5

platoul cu Dorada si cartofi

Ambianta : desi ma gandeam ca o sa fie deranjant ca o sa treaca atata lume pe langa mine si iar o sa fie forfota ca in Mamaia sau alte idei de genu', nu a fost asa. Lumea era linistita si pe spatiul mic ramas intre mesele de afara si apa, dar si clientii de la terasa, aidoma. Ce sa-i faci? Asa e duminca la 19:00 in port. Muzica alesa pentru local a fost perfecta si s-a potrivit de minune cu tot acest tablou. M-am simtit foarte relaxat si muzica a ajutat pe deplin.
Nota : 5/5


Servirea : a fost ireprosabil si toti cei care s-au ocupat de noi au fost de nota 10. Farfuria pentru oasele de peste, cutitele speciale de peste si oliviera plina cu tot ce puteai dori cat si curatenia au fost la superlativ.
Nota : 5/5


Asadar pentru o seara linistita de duminica si pana la urma oricat ai chef, poti veni la Suada fara probleme. Eu unul voi mai veni sigur. As mai scrie multe, dar pare dupa ca fac reclama dupa desi nici nu se poate pune problema.

Nota finala : 4.7/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.