Masaj terapeutic la Sandal Spa

Am gasit in urma cu cateva zile, o oferta pentru masaj terapeutic la salonul de masaj Sandal Spa, iar cum deja le mai facusem o vizita, placuta de altfel, am zis sa mai incerc. Unde mai pui ca sunt si la Unirii, deci central si la indemana oricui, practic.

Sandal Spa in zona centrala la Unirea

Desi sceptic la inceput, din pricina faptului ca sunt situati intr-un apartament (eu vedeam altfel un salaon spa/spa sau nu stiu cum sa-i zic exact) mi-am dat seama ulterior, ca asta era doar o preconceptie de-a mea. Fetele sunt foarte primitoare, amabile si dragute. Pachetul meu consta in 3 sedinte a 30 de minute fiecare, de masaj terapeutic la spate, mai ales ca acele aproximativ 4 contracturi de la umeri si omoplati, nu s-au mai simtit asa rau.

Muzica si atmosfera, fie ca mergi pe zi sau noapte, sunt fix cum trebuie, relaxante si mirosul placut, totul inducandu-ti o stare de bine care, urmata de un masaj bun (nu am fost la multe saloane de masaj si pot compara doar cu cei ce vin la munca si imi fac 10 minute masaj) sunt reteta unei relaxari complete. Mereu (in cele 3 dati) am plecat dorindu-mi ca sedinta sa nu se mai termine, pentru ca aparent sunt o persoana careia ii place asa ceva (mai ales cand masajul e facut bine ca aici) si parca as merge si zilnic daca mi-ar permite timpul si mai ales buzunarul.

Eu asadar, o sa mai merg la ei, mai ales atunci cand o sa am chef si timp si bani de o relaxare intru totul. E locul perfect si pentru o sesiune de masaj total in cuplu. Nu stiu preturile foarte bine pentru a face o comparatie, dar 170 lei pentru o sedinta de masaj complet timp de 60 minute (nu 50 ca la majoritatea) urmat de un pahar cu vin si ciocolata, mi se pare un pret mai mult decat bun. Unde mai pui ca pentru 20 lei in plus, un alt pachet, iti aduce si exfolierea intregului corp cu ingrediente naturale.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.