Cea mai urata campioana europeana din istorie

Da din istorie. Mi se pare cel mai dubios si nedrept campionat european in foarte mult timp.

Portugalia cu trofeul Euro 2016


Si prin asta nu exagerez pentru ca nu bati decat Tara Galilor si castigi trofeul. Faci 3 egaluri in grupe, da, rateu, mai ales in grupa avuta, ajungi cu bulan mai departe de pe locul3, bati Croatia in prelungiri cu bulan iar,bati Polonia la penaltiuri, bati pe galezi intr-un meci slabut iar facut si prinzi o finala de pe cel mai usor culoar aproape posibil.

In finala te domina o echipa de la ea de acasa si dupa, prelungiri, in care joci cum ai tot jucat aproape orice dupa grupe. Ce zici?! Intra unu, da gol si aia e : Campioana Europei ! Erau mai indreptatiti de 2 ori sa ia Euro in 2004 cand aveau o echipa mare cu Figo, Deco, Rui Costa, Nuno Gomes, Pauleta, Carvalho si un tanar CR7. Eu zic ca erau net superiori celor de acum si nu as fi singurul. Plus ca atunci era Grecia finalista si ziceai ca sunt o echipa mica si nu de talia Frantei.

Nici nu se punea problema sa treaca de orice echipa de pe partea cealalta a tabloului la Euro, indiferent ca era Spania, Anglia, Belgia sau mai ales Germania si Italia. Norocul asta domne...

Haz de necaz acum : mai bine il luam pe el decat pe Daum ca aparent merge cu unu din asta si noi oricum jucam cam ce a jucat Grecia in 2004 si Portugalia in 2016 aparent. (pastrand proportiile, desigur).

Sursa foto : uefa.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.