Dirty Grandpa - Bunicul dezlantuit

Ca de obicei, o traducere de cacao din partea astora. Nu stiu care sunt astia, dar sincer intr-o zi o sa ma interesez cine poate sa traduca unele titluri asa de prost si infect chiar.

Bunicul si De Niro dezlantuit

In fine, ideea e ca domnul De Niro chiar e mega dezlantuit in filmul asta si nu cred ca nici el si-ar lasa nepotul sa-l vada asa. Nu ma asteptam sa il vad pe De Niro in din astea dar na... Aparent omu joaca in orice acum din pacate.

Vroiam un film light si o comedie fara prea multe elemente si am primit fix asta : nu conteaza cine esti(sudor cofetar si altele, faci tu legatura), intelegi filmul si daca ai pana in 40 de ani sa zic, ti se va parea f funny.

Plot : avocat super serios, care urmeaza sa se casatoreasca, se vede nevoit sa-si duca bunicul (cu care era super prieten si apropiat cand era mic,dar de care s-a instrainat de cand si-a urmat tatal in domeniul avocaturii) la casa din Boca a acestuia, dupa moartea sotiei sale. Ajung sa treaca prin Florida spre Boca Raton si sa o arda cu niste studente, una fiind o amica a acestuia din facultate si cealalta dornica sa si-o traga cu bunicul pentru a trece asta pe o lista cu obiective indeplinite pana cand absolva facultatea.

E dragut, e chill si nu tre sa gandesti foarte mult la el ci doar sa razi. Umorul e american si bineinteles abunda in multe faze de grobianism si menite sa uimeasca (basini, pedofilie, droguri f multe si prostie crasa a gaborilor) dar cum te uiti la el fara asteptari nu ai de ce sa fii suparat pe el. Femei bune, acting okish, De Niro disperat dupa p***a cum sincer nu l -ai vazut ever in cariera si cam atat.

Nota Finala : un 7/10 i-am dat si asta pentru ca m-a destins foarte mult, iar pentru o comedie light din gama asta, si-a atins scopul cu brio.

Sursa foto : www.dirtygrandpa.movie

Niciun comentariu

Un produs Blogger.