Un Tarzan nou dar putin cam pierdut in sine

Incepe bine, o lalaie putin la un moment dat si dupa se termina cam slabut. Asta e parcursul filmului as zice. Se vrea unul mai dark, serios, cu putine momente de comedie (vezi faza cu Sam Jackson intreband daca tre sa-i linga ouale gorilei postata in fata lui) si pe alocuri reuseste.

Legenda lui Tarzan

Totusi i-a lipsit ceva si anume cred ca un motiv sau motivatie mai intemeiata pentru Tarzan sa-l urmareasca pe bad guy pana la final, chiar si dupa ce o salveaza pe Jane, dar mai ales sa ajunga acolo (iar) in ciuda faptului ca era un lord in Londra si adaptat la viata moderna din acea era.

Mic rezumat : Tarzan( sau John Clayton) e obisnuit cu viata din metropola londoneza, alaturi de Jane. Este abordat de catre primul ministru britanic sa mearga in Congo sa vada ca tot ce a realizat Regele Leopold al Belgiei este bine si frumos ca astfel sa pozeze in garant al acestor treburi de acolo ale coroanei Belgiene. El refuza, dar Sam Jackson il convinge sa mearga pentru ca Leopold s-ar folosi de multi sclavi pentru a gasi diamante si a scapa de datoriile acumulate. Este convins si urmat de Jane si ale sale insistente. Rom (care este trimisul lui Leopold) face un targ cu o capetenie bastinasa sa-l livreze pe Tarzan acestuia in schimbul multor si multor diamante normal :), incearca sa-l rapeasca pe Tarzan si Jane dar pe acesta il salveaza G.Washington( Sam Jackson, da culmea) si ramane cu Jane doar. Sigur ca va veni dupa ea, Rom se indreapta catre Mbonga(capetenia, da) si apar tot felul de dialoguri mai mult sau mai mult neinteresante si boring.
Ajunge Rom asta sa-l aduca pe Tarzan fix unde vrea, sa se lupte cu capetenia care-l vrea la mort (vezi de ce in film) dar care-l lasa in pace dupa un schimb de replici mai asteptat si liniar si asta tot dupa Rom mai fuge daca iti vine sa crezi... Deci, ai alergat tot filmul dupa ea(Jane), acum o ai, ai terminat si cearta cu Mbonga, care-i faza ? Te duci dupa ala pt ca? Vin soldatii si umplu forturile facute de sclavi si extermina tot? Pai si cum opresti asta? Omori un om, sau omori un (R)om in cazul asta... 
Cheama animale, multe anime si anume o armata de bovine care distrug o mana de case langa un port.. Adica animalele alea, bovine dar si lei si ce dracu mai erau, distrug grinzi si pereti ai caselor dar se feresc de oamenii din fata lor...Dubios minim.

Asta e filmul si de aia ziceam ca se putea mai mult, poate cu alta poveste poate cu aceeasi spusa mai altfel.
Mai sunt destule faze in film care completeaza povestea de mai sus, dar nememtionandu-le, o sa le vezi in film si iti vei da seama ca se putea fara ele cum s-a putut si la mine :)

Nota finala : 7/10 pentru acting, unele momente serioase sau dramatice sa zicem si povestea indragita de mic si spusa pe alocuri f bine si grafic.

Sursa foto : cinemagia.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.