Prima data la o clasa comuna de Extensive Interval Training

Extensive Interval sau EI este o clasa comuna de fitness in cadrul Wordclass Romania desfasurata o data pe saptamana.

Sala Worldclass Asmita Gardens

Am ajuns la WorldClass prin intermediul unei colege de serviciu si am zis sa incerc o clasa de Interval cu colegele de la birou. M-au avertizat ca e foarte solicitant ceea ce m-a speriat putin sincer si ma gandeam ca poate o sa cad pe aclolo sau ceva de genul. Treaba e impartita in 2 : prima jumate e rezervata cardio-ului, iar a doua era pentru muschi si tonifiere. 

Am inceput prima parte, foarte solicitanta mai ales pentru genunchiul meu stang ( o sa povestesc intr-un alt articol ce am patit si cum a fost partea asta schimbata din mine si schimbata de viata ) si am facut cum am putut exercitiile date. Ma simteam ca persoanele alea din filmele americane de ajung prima data la un curs de aerobic si sunt fix in contratimp cu instructorul 90% din timp, mai ales pentru ca fix asta se intampla si la mine pe langa altele.

In jumatatea a doua a fost mai lejer dupa parerea mea, fiind fleasca maxim dar m-am gandit prost cand credeam ca ma voi odihni mai mult pe banca de step aerobic. Planks si exercitiile pentru abdomene au fost de baza si oricat ma bucuram ca lucram asa mult abdomenul, am renuntat inainte de termen, la multe din ele.

Am incheiat prin niste streching care m-a impresionat prin senzatia lasata si mai ales eficienta. 

Una peste alta a fost o experienta foarte interesanta si intriganta si cum urmatoarea ocazie voi mai merge. 

Sursa foto : worldclass.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.