Am fost la Mega Mall si mi s-a parut in regula

Sa mergi la mall duminica suna a pedeapsa. Mai ales cand stai in Militari si in majoritatea cazurilor te duci la Afi.

Poza de pe culoarele Mega Mall Bucuresti


Doar ca azi am decis sa mergem la Mega Mall. Dragut, Simpatic. Se ajunge repede in ultima zi de weekend, parcarea inca nu e cu plata si cel mai tare, au luminite deasupra locului de parcare prin care vezi daca e liber sau ocupat. Mi s-a parut destul de folositor. Dar fiind un mall in Bucuresti, de la parcare pana la intrarea propriu-zisa in mall, a durat ceva.

Fiind cel mai nou si mare (aparent), am luat-o pe rand si am descoperit urmatoarele :

1. Sunt prezente toate magazinele mari si interesante de toale : Zara si toata gama Inditex, Peek&Cloppenburg, New Yorker, Mango (si au si in sfarsit Mango MAN!, scumpe dar sunt dupa mine, a breath of fresh air pe piata incarcata de H&M si Zara), H&M dar si restul gen Aldo, Otter, Pandora, Follie Follie, Kix, Buzz si nu in ultimul rand Sport Vision, Hervis, Intersport si un Carrefour la subsol.

2. E foarte aerisit si placut sa te plimbi pe acolo, avand si numeroase scaune,banci si zone de odihna

3. Au un aparat de incarcat telefoanele mobile daca ramai fara baterie. Il incui acolo, lasi la incarcat cat platesti si dupa vii si il iei.

4. E gandit cel mai bine de pana acum cu zonele de cumparaturi si cum sunt aranjate.

5. Cafeneaua Manufaktura merita propria ei linie separata, avand o ambianta foarte moderna, scandinava hipstereasca as zice si cu niste preparata de mancare si bauturi diferite fata de ce vezi la tot drumul prin centrul vechi.

6. Nu e asa multa lume ca in Afi, ceea ce pentru mine e un mare +

7. Apropos de lume, nu sunt asa multi indieni ca in Afi, deci un enorm + !

8. Zona de food court e foarte mare, are mancatoriile (cum le zic eu) pe o parte, cafenelele pe alta (unde unele au si o terasa care da in parcare; desi placuta ideea, uneori nu ma bucura sa mananc un carrot cake la botul unei Dacii Sandero) si restaurantele in capat.

9. Semnalizarea la iesirea din parcare e cam proasta si am cam bajbait pana am iesit de acolo.

Una peste alta, desi nu e mare lucru si nu am fost in Herastrau sau in vreun mare parca sau festival hipsteresc, pot sa zic ca m-am intors relaxat, cu niste cumparaturi facute rapid si lejer acasa. Asta nu se prea intampla in Afi unde si o ora petrecuta acolo inseamna 3-4 ore in viata reala.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.