Tatarusanu si declinul continuu

A avut un Euro dificil cu Romania, fiind considerat vinovat pentru golurile din meciurile cu Franta si Albania (si de mine inclusiv) si pare sa aiba si un debut de Serie A la fel de dificil si la nivel de club.

Tatarusanu a luat gol dupa o prestatie slaba

Echipa sa, Fiorentina, a avut ingrata misiune, in prima etapa, de a intalni campioana ultimelor 4 sezoane (daca nu ma insel), Juventus, care a investit foarte multi bani in vara asta pentru a aduce super jucatori si a fi o candidata puternica la Champions League. Pentru ca in campionat nu pare sa fie un rival de nivelul sau, in toti anii astia trecuti.

Desi pe toata durata perioadei de mercato, s-a vorbit ca Fiorentina va aduce un portar mai bun, mai...titular asa sa-i zic, Tatarusanu a inceput titular si aceasta editie de campionat si...a facut-o ezitant ca sa nu fiu si sa zic ca a inceput-o prost sau la acelasi nivel ca la Euro, adica tot prost.

Violanews.com l-au numit un "dezastru la jocul cu piciorul" ,iar cei de la fiorentinanews.com au fost o idee si mai duri si au zis : "Un fotbalist care este mai jenant decât un amator la jocul cu piciorul. La prima minge pe care a atins-o, aproape l-a făcut pe Khedira să marcheze. Apoi, erori una după alta". Faza la care se refera site-ul italian, s-a petrecut in minutul 3 si a aratat ceva din acel Tatarusanu de la Steaua, foarte relaxat, care nu pare sa fie deranjat de nimic si nu se chinuie sa gandeasca cu 1-2 pasi inainte.

Mi se pare ca pentru el urmeaza declinul, Fiorentina daca e desteapta, si e, o sa-l vanda. Mai ales ca si 2-3-4-5 milioane de euro sunt oricum profit pentru un jucator venit gratis. Probabil s-au gandit ca jucand titular si dandu-i incredere, va creste si cand va veni momentul, il vor da pe bani buni. Desi mi se pare un campionat nu foarte stralucit, Serie A, e o palarie cam mare pentru Tatarusanu si urmatorul pas, prevad ca va fi la o echipa mult mai mica, fie chiar si Turcia sau ceva tot din partea Estica, unde jucatorii nostri romani sunt la mare cautare.

Sursa foto : zimbio.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.