Aza Restaurant in Mamaia

Am ajuns la mare in weekend si fiind prin Constanta/Mamaia Nord, a trebuit sa si mananc ceva in unele ocazii.

poza din terasa Aza din Mamaia

Ca romani ce suntem, am zis ca o plimbare pe faleza aia a Mamaiei si, mai nou, pe pasarela aia care duce putin in larg si care e arhiplina, e necesara. Am ajuns prin zona aia cu multe restaurante si terase lipite cu mancare si bautura mai scumpa sau foarte scumpa si mai buna sau mediocra. Am avut noroc ca sa zic asa pentru ca am ajuns la un restaurant care a fost la inaltime. Si avem asa :

mancarea si limonada la Aza

Mancarea/bautura : fiind seara si infometati dupa un drum lung si o jumate de zii la plaja, am incercat ceva mai plin de carbohidrati desi vroiam si ceva mai sanatos si usor. Asa ca am ales cel mai mic rau : O pizza romana cu multa rucola si o limonada. Pizza a fost extraordinara, rucola proaspata si a intrat perfect la ghiozdan, iar limonada dulceaga si cu multa lamaie in ea, dupa cum vezi. Si pastele au fost ok doar ca le-ar fi mers putin mai mult sos dupa mine, dar carnea a fost foarte buna.
Nota : 4/5

Ambianta : o terasa plina din Mamaia, cu lume multa perinadu-se in jur, zgomot de pe strada auzindu-se de la toti acesti trecatori deci ceva destul de normal pentru mare. De aceea nu poate fi ceva stralucit oricat s-au chinuit cei care lucrau acolo cu felinarele puse pe langa mese si chiar si atunci cand au adus niste lumanari la fiecare masa.
Nota : 3/5

Servirea : a fost bun zic eu fata de altele avute la mare, mai ales la marea noastra unde ospatarii uneori sunt destul de nesimtiti pentru ca stiu ca nu duc lipsa de clienti. Deci ceva peste medie iarasi ca si experienta totala avuta aici. 
Nota : 4/5

Nota finala : 3.7/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.