Despre numirea lui Daum


Numirea lui Daum la nationala a starnit o mare de declaratii, pareri si interpretari. Ca sa o spun din start eu sunt pro neamt.
Daum pozand cu tricoul nationalei Romaniei
Daum pozand cu tricoul nationalei pe care o va antrena in urmatorii 2 ani (sa speram)
Toate amenintarile astea ca nu mai vine x sau y mi se par exemplu tipic de ipocrizie romaneasca instalata dupa revolutie in sport dar care se poate transpune in practic, orice domeniu. Hai sa schimbam ceva, nu mai merge uite, e fotbalul la pamant, sa aducem antrenor strain si fara apartenenta asupra unei parti in fotbal, hai sa facem, Sandu nu face, am pierdut ani ca nu s-a investit DAR cand se intampla ceva si chiar se face ceva in sfarsit, incepem sa comentam iar : a venit neamtu sa ne invete fotbal, nu o sa faca mare lucru, nu are timp, trebuia contract pe 5 ani nu 2, e drogat, e bun la prafuri nu fotbal, nu a antrenat de mult, nu a fost selectioner vreodata, nu stie jucatorii, trebuia unu roman ca avem destui buni, ce avea Rednic, Oli sau Reghe?! Suntem niste prosti si ipocriti ca noi nu's nicaieri !

Pai numai prin ce a declarat si cum a dat niste palme contestatarilor, palme date cu o manusa de catifea si abia atingand fata acestora, merita sa ramana pt ca fie mentalitatea daca o schimba 10-20% fata de cea de dinainte, desi multi zic ca pe unii fotbalisti deja nu-i poate invata iar fotbal sau mai mult, eu zic ca va fi un mare succes.

Avem deja exemplul ca merge la meciuri in Liga 1 si in afara sa urmareasca si stranierii, in masura timpului. Mai in gluma mai in serios, pot sa zic ca deja a fost la mai multe meciuri decat Iordanescu in tot mandatul...

E ghinionul sau ca incepe direct cu meci de calificare dar hai sa lasam omul sa isi puna in aplicare ideile si metodologia ca de aruncat cu cacat putem sa aruncam oricand si oricat dupa asta. Ne vom pricepe mult mai bine la asta decat sa-l lasam sa-si faca treaba.

Sursa foto : frf.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.