Filmul copilariei noastre

În vremea în care se fac filme după mai orice super eroi, nu putea să lipsească la un moment dat și un film cu Power Rangers!

posterul filmului Power Rangers

Asemenea modei Dark Knight, Dean Israelite, regizorul, a încercat să ducă tonul filmului spre unul destul de gri și real. I-a ieșit până la un punct, dar sincer nu ai cât realism să dai unor copii care ajing în posesia unor puteri supranaturale după care ajung să conducă niște mășînării ascunse în pământ pentru decenii, negăsite de nimeni.

Pentru cei că mine, a fost o plăcere să urmesc Power Rangers pe RTL sau Italia1 când abia apăruse televiziunea prin cablu și să cresc cu acest serial. Era foarte mișto și eram un mare fan al tuturor celor 5 rangeri, mai ales cel verde. Când se și uneau cele 5 “zorduri” și formau robotul imens, luptându-se cu diversele amenințări venite de la Rita, cea care încerca să distrugă pământul, nici nu mai zic cum era...

Aici acțiunea are la baza tot cam aceste personaje doar că Rita e SPOILER ALERT un fost Ranger, la fel ca Zordon(asta e un fel de mentor al celor 5 și vocea ce-i ghidează în față pericolelor ce apar). E interesant să vezi o turnură din asta mai matură așa în aceste povești știute de mic, care în marea lor parte, erau și comice, iar acum sunt cam violente și oameni mor pe ecran.

Alpha 5 era un roboțel cam cheesy dar aici alternandu-i puțîn înfățișarea și cu vocea lui Bill Hader, avem un roboțel destul de mișto. Zordon iarăși e jucat de Bryan Cranston ceea ce foarte cool, iar vrăjitoarea Rita Repulsa e Elizabeth Banks. E o mică diferența de interpretare aici dar de înțeles: ăștia micii, cei 5 actori tineri, par că dau tot ce pot, pentru că na, poate fi un rol care le poate aduce celebritatea (și mă gândesc la tine, Dacre Montgomery care ai apărut în Stranger Things) și Lizzy Banks care prin prisma personajului, e cam ca personajele negative din anii 90, ceea ce e și ea practic.

A fost destul de surprinzător să-l văd și mă gândesc că nu se putea scoate mai mult, pentru că materialul sursă e de așa natură încât să fie cheesy. Ceva interesant că să-i găsesc doar un cuvânt și chiar dacă îi dau 6/10, această călătorie în copilărie a fost mișto.

Sursa foto: imdb.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.