Mumia reincalzita

Off, aducerea lui Tom pentru o ciorbă reîncălzită, în speranța că și Tom va aduce mulți oameni în cinema, a cam fost un rateu. Mai ales că pare prost distribuit și automat, comparat cu Brendan Fraser e muuult mai slab. Și încă ceva: dacă Mumia asta, ar trebui să fie începutul unui univers comun al monștrilor clasici, atunci Universal o dă de gard din prima.

Mumia o da de gard, mai ceva ca Tom Cruise

Sofia Boutella joacă o prințesă antică și rea, care e îngropată de vie în urma unei trădări, undeva în deșert. Sacrofagul ei este descoperit și ea readusă la viață, în zilele noastre, de doi vânători de comori și un arheolog. Prințesa dorește să-și recapete tronul dorit și descatușează terori și forțe antice pe pământ.

Tot acest concept prezentat de regizorul Kurtzman este destul de vechi și fără aspecte originale. E chiar și foarte previzibil pe alocuri. Treaba cea mai proastă e că pe parcursul poveștii din punctul A în B, scenariștii umplu filmul cu momente care nu-și au rostul și nu funcționează mai departe. Devine și mai frustrant când menționează aceste aspecte a 2 a și a 3 a oară, în următoarele momente de respiro, în ideea că poate vor deveni amuzante. Mai sunt și personaje ca Dr. Jekyll care trag concluzii așa din fund și fac că povestea să pară menită să servească aspectul vizual și nu invers. Sofia Boutella o joacă mișto pe tânăra prințesă dornică de putere dar filmul pierde și la acest capitol pentru că reflectorul în loc să fie pe ea (și că da și titlul filmului), este pe Tom Cruise. Acesta încearcă să fie un fel de Nathan Drake din Uncharted, dar reușește să fie doar un Ethan Hunt.

Aproape de finalul filmului, eu mi-am dorit să-l fi avut pe Brendan Fraser prin preajma. N-o să mai îmi doresc cu atâta ardoare să văd următorul film cu monștri de la Universal. 5 pentru film, Tom și alergările sale marca integistrată.

Sursa foto: acast.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.