Chinezarii cu americani

Film cu chinezi, făcut de chinezi dar și cu niște actori de la Hollywood. Intră în scenă Matt Damon și Willem Dafoe. Mai e și Prince Oberyn din GoT, dar știți voi fetelor mai bine numele.

marele zid chinezesc si o prostioara

Damon și Oberyn, caută praf de pușcă și ajung la baza zidului, sunt găsiți de către niște străjeri, luați prizonieri, află că de-a lungul întregului zid e o armata care-l apară de niște chestii ce seamănă cu dragonii de Komodo și sunt prinși la mijlocul acestui război. Pauză de inspirație acum.

N-am să mint și o să zic că prima parte a filmului mi-a plăcut teribil. Vezi armurile diferitelor facțiuni ce apară zidul, felul în care gândesc și armele lor. Partea vizuală e foarte mișto și m-a dus cu gândul la elfii din Lord of the Rings.

Dupa această parte mișto, filmul răstoarnă situația când e nevoit să se bazeze pe profunzimea personajelor în pauză dintre bătălii. Damon se place cu o tânăra fată general, Oberyn îi aduce aminte că ei au venit pentru praful de pușcă, etc. Începi deja să căști atunci când nu's lupte și, așa devine mega plictisitor. Conceptul personajului e un mare clișeu, cel al filmului e interesant dar execuția e foarte prost făcută. Ultimul act e foarte grăbit, de parcă au fost nevoiți să taie niște minute bune din el și continuă să se complice singur dar mai ales inutil și pe final.

Incepe bine, are niște chestii interesante până la maxim jumatea sa, dar Dafoe e inutil în film, multe povești sunt complicate inutil și se termină împiedicându-se prostește în propriile ițe. 5/10 și păcat de Hollywood că fuge după banii chinezilor.

Sursa foto: talon.news

Niciun comentariu

Un produs Blogger.