Am aparut pe Digisport.ro, dar nu cum imi doream

Faptul că fost fan al lui Daum nu e un secret. Se vede din postările mele pe aici, comentariile pe social media și discuții cu oricine.

Alexandru Maxim marcand la nationala


Apoi, mie îmi plac jucătorii noștrii care sunt în afară (în vest mai ales, nu cei care joacă printre cămile, la prietenii de la Rovine sau vecinii țării) și chiar joacă. Cum era de bine de rău un Andone sau Chipciu, până în vara sau chiar Stanciu, Stoian ori Maxim. Mie chiar mi-a plăcut de el. A ajuns la Stuttgart în Bundesliga, a avut un sezon superb zic eu, apoi s-a mai stins, echipa retrogradand dar în 2.Bundesliga a pus umărul la promovarea imediată. A surprins apoi pe toată lumea când, cu puțin timp înainte de startul actualului sezon, a ales o mutare la Mainz. A primit și numărul 10, deci nu a fost luat de umplutură zic eu. Ziceți ce vreți de el: că e leneș, că nu joacă la potențial des, că are toane sau momente de sclipire doar, e în Bundesliga și joacă din 2013 acolo. Părerea mea e că e mai talentat decât Stanciu, deși la acesta e un alt subiect pentru că în Brussels, nu are continuitate și nu arată ce poate și chiar Budescu. Dar na. Fiecare din noi e selectioner. Eu l-aș fi jucat pe Stanciu în stânga, Maxim în centru și Budescu în dreapta ca un trio în spatele vârfului. Dar să revin la Maxim.

Acesta a mai prins lotul (național; căci de el e vorba doar) chiar marcând în meciul cu Armenia, golul care ne mai dădea speranțe. N-a fost să fie mai mult, dar omul era în vederi, chemat și jucat.

A venit musiu Contra, cu spiritul autohton și cunoașterea mai bună, pasămite, a jucătorilor, a posibilităților, sistemelor și a tuturor chestiilor ce ține de Romanika. Buun. Maxim pe nicăieri în ultimele două meciuri din preliminarii cât și în cele două amicaluri din sfârșitul anului. Fiind un admirator al lui Alexandru, am văzut că omul tot poștă poze din Portugalia, fix când națională era în cantonament pentru jocurile cu Turcia și Olanda. Mă gandes: “ia uite băi nene, cred că e în vacanță dar și-ar dori probabil să fie în țară să joace contra lui Depay, Blînd sau Cillessen. Hai să-i scriu ceva să vadă jucătorii ăștia de la națională că mai sunt și spectatori că nu îi înjură doar, dar să-mi exprim și indignarea într-un mod mai indirect că nu a fost chemat”. Scriu eu, șterg, scriu iar și iese asta:

Pacat că nu ești la București totuși. Mai sunt(em) unii care te vrem în galben și cu #10 decât selectioneri noi care nu schimbă nimic. Dar deh, clică se reîntregește acum. C < D

La o zi parcă, omul îmi da un amărât de like la comentariu. Mă gândesc eu iar: “ba bine că și-a făcut timp să dea un like, înseamnă că și-ar fi dorit să fie cu națională aici și că mai apreciază suporterii”. Mă gândesc undeva în absurdul capulu meu că s-ar putea ca niște proști de “reporteri” să ia cu un sniping tool toată treaba și să îi dea alt înțeles. Dar e prea exagerat până la urmă, mă gandesc.

Ei bine, după câteva zile, apare articolul asta pe site-ul Digisport: "Maxim, de acord cu cei care-l cer în lotul selectionerilor care nu schimbă nimic".

Fix comentariul meu, marele “acord” al lui Maxim în toată tărășenia și un articol lung efectiv despre faptul că omul mi-a dat like la o incurajare.

Credeam că astfel de căcături și aberații nu au loc decât în tabloide. Sau mă rog, în cele de sport ca GSP ori Fanatik. Dar nu mă așteptăm că un post sportiv pe care-l credeam bun, cu prezentatori echidistanti în general, să facă din astea.

Las pe fiecare să ia ce crede de cuviință din lucrurile întâmplate. Eu am vrut să relatez lucrurile așa cum le-am intenționat și nu cum le-au dat ăștia pe site și facebook.

Sursa foto(asa de lene): digisport.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.