Femeia Fantastica (si misto)

Am fost la el pentru că se anunța ceva intresant, efecte bune, eram curios cum evoluează universul DC și normal, că urma să o văd pe Gal Gadot, 2 ore și ceva în fustă scurtă, pe ecran mare...numai plusuri hehe.

wonder woman poster

Asadar, după un început cam greoi și chiar slăbuț după unii, vezi Man of Steel(care mie mi-a plăcut mult de tot) dar mai ales Suicide Squad, DC și Warner Bros. încearcă și ceva special ce Marvel nu a făcut până acum: un film cu erou principal feminin. Și eu zic că le-a ieșit. De ce? Păi să vedem:
(Spoilere în continuare)

Personajul în sine e jucat bine de actrița israeliană, ca o persoană prea pozitivă, naivă și inocentă pentru lumea pe care are s-o descopere. Cel al lui Chris Pine a fost destul de ok, nu prea interesant dar a recuperant foarte mult la chimia de pe ecran cu Gal. Amândoi aveau o conexiune în orice scenă apăreau.

Actiunea a fost bine realizată, chiar peste cea din Batman v Superman aș zice. Unele secvențe deși te încordau, chiar provocau și puțin amuzament care a fost dozat foarte bine pe parcurs. Și mă bucur că față de Marvel care exagerează cu comedia, DC-ul sta foarte bine la acest capitol.

In termeni de antagoniști, aceștia nu prea au fost la înălțime. Dr. Poison mi s-a părut un personaj care putea fi interesant dar nedezvoltat suficient, Generalul Ludendorff a fost ce trebuia să fie un antagonist în tiparele clasice. Chiar și ideea cu gazul minune care da putere supraomenească e puțin fail. Vorbind de fail, deși pare mișto la prima impresie, revelația lui Ares și cine e el exact în film, pare, după 10 secunde de gândire, foarte banală. În schimb, motivația lui e foarte reală și m-a dus cu gândul la personaje ca Jokerul lui Heath Ledger.

Alta chestie mișto a fost că filmul e bun și luat așa singur că atare. Nu e nevoie de vreun Batman sau Justice League pentru a introduce sau lega personajele. Sau chiar dacă e, mă bucur că filmul n-a făcut-o și a stat pe propriile picioare.

Wonder Woman a fost filmul care a mers în totalitate pentru DC față de restul și a dat și personajului o poveste mișto. 7/10 și aștept(am) Justice League.

Sursa foto: posterposse.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.