Musical si animatie? Cam da

Long time no see. Am făcut o mică pauză, de vrute sau nevrute, dar despre asta în altă postare mai pe larg.

Azi vreau să vorbesc despre un film de animație foarte mișto văzut: Sing

Intr-o lume plină cu animale umanoide, un impresar și proprietar de teatru, pe nume Buster, încearcă să găsească nouă voce prin care să reînvie business-ul din clădirea primită cadou de la tatăl sau și care este pe cale să îi fie luată de stat.

Sing poster

Cam asta e premisa. Dar tre să fie și o complicație, că lucrurile să meargă din rău în mai rău până să meargă bine și filmul să se termine pozitiv. Cam asta e și povestea sinusoidală din majoritatea animațiilor bune. Mai bagi și o lecție de învățat pe parcurs și ajungi la ceva foarte bun chiar.
Asadar Buster organizează un concurs pentru a găsi o voce pe placul sau, pentru care, printr-o eroare de dactilografiere, se adaugă niște zero-uri și se ajunge la 100,000$. O suma pe care Buster nu o poate plăti în ruptul capului.

Mi-a plăcut că personajele principale ce vin la audiții, sunt cu povești diferite, familii diferite și cu situații foarte “relatable”. Și unice, am uitat să zic unice. Dar multe altele sunt foarte amuzante, la fel că și selecția cântecelor pentru audiții. Oricât de sceptic sunt la animații în ziua de azi, pentru că apar un milion pe an, majoritatea mediocre, acesta e peste medie și m-a făcut să rad la mai multe faze decât mă așteptam :)

Cu un buget de 75milioane de $,destul de mic și pentru animațiile de azi (dar în mare parte datorită numelor mari de actori care și-au împrumutat vocea pentru film că: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane sau John Reilly) cei de la Illumination, surprind foarte frumos cu unul di lb puținele musical-uri pe care le-am putut vedea cap-coadă(dacă spun că am mai văzut doar Lala Land și Singing în the Rain, vezi că acesta e un film bun). 7/10 pentru o comedie muzicală foarte mișto.

Sursa foto: https://www.traileraddict.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.