Cand europenii fac filme la Hollywood

Ce să fie aici?! O comedie SF cu Anne Hathaway și Jason Sudeikis.

colossal movie poster

Ea o joacă pe Gloria, o petrecăreață din New York ce rămâne fără job și prieten și e nevoită să se întoarcă în orașul natal. Aici se întâlnește cu un fost prieten din copilărie, Sudeikis, care o ajută să se pună pe picioare. Puțin după asta, un monstru apare in Seul și face ravagii prin oraș. Ușor ușor, Gloria se prinde că e o legătură între acel monstru și bețiile ei de la barul lui Oscar(Sudeikis).

Imi place pentru că mulți se pot identifica foarte bine cu personajul principal. Și odată ce există conexiunea asta, filmul devine mult mai interesant. Interpretarea lui Hathaway e foarte bună, dar deh, e totuși (cred) în prima categorie de actori de la Hollywood, în creme de la creme.

E un film care nu prinde la oricine. Îți poate părea puțin exagerat sau forțat, dar e SF totuși. Dacă nu ai rezonat vreodată cu filmele Godzilla, King Kong sau Pacific Rîm, să nu mai zic de anime-uri cu roboți precum Evangelion sau Gundam, nu vei rezona nici cu Colossal. Asa că să știi.

Dar pe lângă monștrii care atacă estul, filmul are și o poveste despre cum e să fii plecat din cauza unui lucru asa de mult timp încât să uiți de ce ai încercat să-l eviți, pentru că în final să realizezi exact de ce ai făcut-o. E o lecție despre cum să treci peste lucrurile care te țin în loc și îți fac rău. O lecție destul de altfel spusă și în cel mai ciudat mod.

Cu toate astea, premisa e mișto, interpretarea e mișto, subiectul și lecțiile sunt super mișto, un rol în sfârșit altfel pentru Jason Sudeikis, care nu e mereu tipul super de treaba și gândirea outside the box, au urcat notă la 7/10 pentru acest film...da, mișto.

Sursa foto: cineworld.co.uk

Niciun comentariu

Un produs Blogger.