Revederea cu Kate Becksinale

Am zis să văd şi filmul asta pentru că le-am văzut pe toate celelalte şi pentru că Kate Backinsale. Îmi place de când am văzut-o în primul Underworld şi oricum, pentru un prim film despre vampiri versus vârcolaci, a fost chiar mişto, cu scene de lupta bine puse în cadru. Dar nu vorbesc despre un film de acu 14 ani.

poster al filmului Lumea de Dincolo: razboiae sangeroase

Aflăm care-i treaba cu ea şi faţă ei şi a lui Michael (iubitul ei juma vârcolac, juma vampir, din partea a două, parcă) dar mai ales, ni se spune şi ce s-a ales de Michael şi de ce, noul şef al vârcolacilor, Marius, este atât de puternic. Fără spoilere deşi, merită să fac o excepţie aici zic eu: Marius asta, îl omoară pe marele Michael Corvin şi îi strânge tot sângele în nişte fiole pe care le bea, de unde şi puterea de a o omora pe Selen la un moment dat. UPS :)) 2 mici spoilere, prima dată în 1 an de blog. Promit că mă abţin până în 2018.

Bătăliile sunt ok coregrafiate, dar pentru 2016 şi faţă de restul părţilor, mă aşteptam la ceva mai mult parcă. Kate la 43 de ani arată la fel de bine în costumul sau, că în primele părţi. Actingul e puţin exagerat dar na...avem parte de vampiri şi vârcolaci, deci ce te aştepţi?! 

Mie unul, per total, mi s-a părut un film relativ decent, care nu cere foarte multă gândire şi care merge văzut dacă ai o ora şi jumate liberă la dispoziţie. Are un 6/10 de la mine doar pentru Kate. Altfel primea un 5/10 lejer. Dacă eşti fan al seriei, e oarecum musai să-l vezi şi pe ăsta.

Sursa foto: youtube.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.