Spargeri de banci ca la carte

Văzut la recomandarea celeilalte jumătăţi ale mele, a fost un film care chiar mi-a plăcut. E vorba despre un tată divorţat şi fratele său, fost puşcăriaş, care pun la cale un plan, prin care să-şi salveze o fermă din mâinile statului. Cum fac asta? Păi simplu. Încep să jefuiască o serie de  bănci mici pentru a aduna suma de care au nevoie. Bineînţeles că filmul avea nevoie şi de nişte şerifi, aflaţi pe urmele lor. Din aceşti doi şerifi, unul bineînţeles, este foarte ager la minte şi le cam înţelege planurile. Din asta rezultă un joc foarte periculos de-a şoarecele şi pisica între cele două tabere.

posterul filmului cu orice pret

În ciuda acestor, să le zic clişee, (deşi e uşor să vezi ceva în ziua de azi şi să îl cataloghezi drept clişeu, pentru că e greu să scoţi un plot 100% original, mai ales când e vorba despre un film cu spărgători de bănci) avem parte de un film bun pe mai toată durata lui, care te prinde în mrejele sale până când distribuţia apare pe ecran. Decorurile, acting-ul, chiar şi actorii principali, dau o notă foarte realistă asupra întregii poveşti.

Mi-au plăcut mult de tot în special, Ben Foster, care pare un adevărat redneck american cât şi Jeff Bridges. Alături de ei, Chris Pine, deşi personaj principal, se apropie, dar parcă nu-i chiar la acelaşi nivel.

Cam atât despre film, mi-a plăcut mult, dar mai mult de 7/10 parcă nu am putut să-i dau. Totuşi un 8 mi se părea cam mult pentru un subiect destul de simplist. Oricum pentru orice fan bank robbing/heist movies, este clar de văzut.

Sursa foto: traileraddict.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.