Robin and the Backstabbers la Hard Rock

Am primit un cadou mai special, si anume biletele la un concert Robin and the Backstabber in Hard Rock. Cum imi place trupa de cand am auzit Vanatoarea Regala, desi nu stiam eu mare lucru despre ei atunci, doar ca o dadeau pe Guerrilla, mi s-a parut o ocazie super tare, mai ales ca ii pierdusem cu o luna inainte la Beraria H. In ambinata asta am zis ca va fi clar si mai tare.

in fata la Hard Rock Cafe Bucuresti

Am avut loc la masa fix pe mijloc si fix in fata lor. Miez de miez. Primii din fata lor si ei fix in fata noastra. Mai ales cand ospatarul ne conducea catre masa, ma gandeam, fix spre aia din mijloc si fix din fata ne duce, ar fi mega tare. Si acolo am ajuns. Frumos asa, mai ales cand pune Andrei piciorul pe masa ta, la un moment dat din cantare. Bine ca n-a dat peste mancare si bautura. Ha.

locatia mesei la concert, foarte central

Au inceput pe la 22:40 asa, cu doar 10 minute de intarziere. Perfect decent. Ne-au salutat si au si inceput. Seturile de cate 3 piese erau intrerupte doar de momentele de discutie cu publicul din diferite cazuri amuzante ivite ad hoc dar care mai si ofereau niste clipe de respiro celorlalti membri ai trupei.

concert robin and the backstabber la Hard rock bucuresti

Imi placea ca in aceste pauze, Andrei era total amuzant si incerca sa destinda si publicul prin niste discutii placute. Se mai 'plangea' de lumini, ca nu vede publicul, chiar si cu ochelari, ca vedea niste pusti prin public, dar cum incheia momentul, personalitatea artistica il cuprindea parca si incepand sa cante, nu mai glumea, ci era cu totul prezent in muzica, acordurile de chitara si cu totul, in reprezentarea scenica a pieselor trupei. Latura asta mi s-a parut foarte interesanta, vazand-o doar la persoanele pasionate de muzica intru totul ca Minculescu, Gyuri Pascu si alti grei ai muzicii. Toti mi-au placut ca traiesc muzica in feluri in care noi, ca simpli privitori nu o putem face.


Andrei Proca la Hard Rock Cafe

andrei proca la chitara

Publicul a fost format din oameni de aproape toate varstele. Sincer, nu ma asteptam sa vad Hard Rock-ul asa plin, mai ales ca, dupa cum zicea si Robin 'cu o seara inainte, a cantat Smiley'. Era un grup de copii, care, intrebati de solist, la un interludiu, au spus ca au 14 ani si tipau si se bucurau de mama focului, ca acesta discuta cu ei. Langa masa noastra a mai fost iarasi un pusti la vreo maxim 4-5 ani care filma de mama focului trupa in timp ce canta. Mi s-a parut asa frumos ca acesti tineri asculta astfel de muzica libera si experimenteaza astfel de situatii si sesiuni de autografe si cel mai important, au acces la aceasta muzica si sunt dusi de parinti la reprezentari muzicale de genul, cum nu imi imaginam.

hard rock cafe

Au cantat foarte multe piese in cele 2 ore aproape in care ne-au distrat printre care si Sat dupa Sat, Soare cu Dinti, Bacovia Overdrive, Vanatoarea Regala si multe altele de pe cele doua albume. Au plecat brusc, s-au intors in aplauzele publicului, surprinzator de dornic sa-i mai auda si au mai cantat 4 piese. Per total a fost o experinta foarte placuta si as mai repeta-o oricand, chiar si foarte curand.

Robin si Backstabbers la Hard Rock Cafe Bucuresti

Lasand experienta audio vizuala din Hard Rock Cafe la o parte, ma gandeam sa vorbesc si despre cea gastronomica, pentru ca na, a meritat. Am inceput sa mancam pana sa inceapa concertul ca in timpul lui, la lumina stroboscoapelor si celorlalte lumini mov si albastre nu iti mai venea sa mai mananci ceva.

Mancarea/bautura: de mancat am incercat un Tupelo Chicken Tenders care au venit cu doua sosuri si au fost geniale (desi cel BBQ parca era prea mult pentru acele fasii bune de pui), iar eu un Legendary Burger care nu a putut fi terminat oricat de rau mi-a parut pentru asta. Bautura a fost constituita din niste vin alb, foarte placut si o bere fara alcool, din pacate pentru mine.
Nota: 4/5

poza de la intrarea in Hard Rock Bucuresti

Ambianta: nu mai e nimic de spus aici decat ca ambianta e una superba, cum, toti cei care au apucat sa le treaca pragul, stiu deja. Chitarile de pe pereti si tobele de pe tavan, sunt puse cu cap si gust. Totul e la superlativ atunci cand intri in acest local
Nota: 5/5

Servirea: nu e cea tipica de restaurant, oamenii sunt foarte relaxati, haiosi si glumeti, mai ca nu te-ai astepta la asa ceva. Dar mie imi place tipul asta de servire, maxim. Locul e plin de rock si o sobritate de genul acela, nu ar fi fost placuta deloc, zic eu.
Nota: 5/5


O experienta foarte placuta, intr-o locatie superba cu servire superba si un concert super. Ce sa mai zic, decat ca trebe sa mergi acolo, mai ales si la un cocert, daca n-ai fost pana acum. Merita maxim.
Nota finala: 4.7/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.