Neighbors 2 - Vecinii de cosmar se intorc

Iar cu chef de un film light si fiind fan al lui Seth Rogen, urmarindu-i orice film aproape, am zis: de ce nu? Daca ai vazut si prima parte, iti vei da seama ca e fix in aceeasi nota si pe fagasul din Dirty Grandpa: cu multe faze care iti vor parea scarboase din cale afara (cum ar fi voma in timpul sexului si altele), glume la prima vedere proaste, momente super stanjenitoare sau "cringey" si umorul tipic al filmelor im care joaca mister Rogen. 

poster film Vecini de cosmar 2

Zac Efron isi reia rolul de tip aratos si care nu stie ce face si vrea de la viata incercand sa ajute o sororitate sa se mute in casa in care el avea atatea amintiri din timpul Delta Psi (fraternitatea lor veche). Problema e ca intre timp, Mac si Kelly asteapta un al doilea copil, iar pentru asta e nevoie de o casa mai mare, pe care ei au cumparat-o deja fara sa stie ca pe aceasta nu au vandut-o 100% (fiind in escrow). De spaima ca noii eventuali proprietari sa nu dea inapoi, cuplul nebun, incearca sa le inlature pe fete din casa vecina pentru a avea linistea ca nu isi vor pierde ambele case.

Incep lupte cu sororitatea aceasta noua vecina pentru a le impiedica sa isi poata strange banii de chirie si a fi evacuate cat mai rapid. Unele amuzante si altele mai amuzante dar si penal de ireale, decat altele. Cert e ca o sa razi. Daca ti-a placut prima parte si esti fan Rogen, e sigur un film de tine.

Altfel, o sa iti para ceva exagerat, cu un umor grobian pe alocuri si denaturat, iar despre parenting, o sa zici ca cei din film sunt cei mai nepotriviti din lume pentru aceasta "meserie". Eu merg pe ideea ca toate fazele comice legate de acest aspect, au o baza reala pentu parintii proaspeti din aceasta generatie, mai ales pentru cei fumaciosi si cu un total alt stil de viata pana la aparitia copilului.

Eu il vad ca un film amuzant, mai ales daca-l privesti exact cum ti-o si cere: fara sa-l iei prea mult in serios. Merita deci un 6/10 asadar si e un timp petrecut foarte placut dupa mine. Enjoy.

Sursa foto: filmandtvnow.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.