O noapte de neuitat cu Topher Grace

Iar un film pe care vroiam sa-l vad de ceva timp. Iar pe Digi Film intr-o seara de dupa munca deci fix cum trebuie. Mi-a placut probabil, mai mult decat era cazul, si pentru personajele lui.

o noapte de neuitat poster

Fiind fan That 70's Show cap coada, normal ca imi placea Eric Forman si aparent Topher Grace, desi a incercat ceva in Spiderman cu Eddie Brock (miscast imens dupa mine), nu scapa de stigmatul asta si e cel mai placut si amuzant in postura de personaj asemanator lui Eric Forman. E acelasi blesterm ca si pentru Kramer si George din Seinfeld si chiar Al Bundy....ce sa-i faci, cand creezi un personaj asa indragit, lumea nu te mai vede altfel indiferent ce roluri mai incerci dupa. Teresa Palmer e si ea pe acolo, facand ce trebuie sa faca: sa arate ca fata frumoasa si desteapta la care aspira tanarul personaj principal.

Asadar, actiunea se petrece pe parcursul unei intregi nopti la o petrecere si chiar, putin timp, pe la mai multe. El e pustiul care a fost indragostit de cea mai populara tipa din liceu pe toata perioada acestuia si acum, dupa ce au terminat facultatea, pe stilul american, fiecare incearca sa para ca a ajuns undeva si la un job in care are lumea la picioare. Tipic american, da. Dar conversatiile si personajele aparute sunt extrem de amuzante uneori. Petrecerea principala, la care se vad toti din liceu, e data la casa prietenului surorii lui Topher Grace, jucata de Anna Faris (nu stiu de ce nu-mi place fata asta deloc; probabil ca in orice film ea joaca un rol din asta de naiva si prostuta gen Scary Movie, House Bunny si Just Friends imi vin acum in cap) care e combinata cu Starlord!...am vrut sa zic Chris Pratt. El e cam prostut si boring, fiind aratat cum spune aceeasi poveste (despre cum primisera o casa) in mai multe cercuri, iar ea scrie povesti si aparent e mai desteapta ca el.

Lasand petrecerea si pe ei doi la o parte, Personajul nostru principal alaturi de cel mai bun prieten al lui, in incercarea de a parea si mai cool, fura o masina, gasesc niste cocaina in torpedou si petrecerea incepe inainte de a ajunge oriunde. Printr-o circumstanta interesanta, Matt (caci asa il cheama pe Topher Grace in film) ajunge cu Tori (Teresa Palmer) la o petrecere mai elevata, de bancheri gen, mai ales pentru ca se da drept angajat Goldman Sachs, in ciuda faptului ca toti ii zic ca in LA, firma nu are birou deschis. De aici incolo, filmul ia o turnura clasica sa-i zic, in faptul ca fiind inca oarecum indragostit de ea, Matt, ii spune tot adevarul, ea se supara si pleaca, el face accident cu masina furata, se duce dupa ea si incearca sa faca ceva prin care sa-si iasa din zona de confort (el fiind MIT drop-out si lucrand la un video store dupa doar 1 an de MIT).

Nota filmului e una placuta, Actiunea la fel, iarasi ceva light si numai bun de vazut dupa servici. E cu mult mai prietenos si light decat Neighbours 2 in orice caz. Merg tot pe un 6/10 pentru ca l-am revazut pe Topher Grace intr-o rol similar cu cel al lui Eric si imi place asta. Altfel nu te astepta la ceva wow, decat momente destule de rasete si voie buna.

Sursa foto: downloaderkids.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.