Eternul nemultumit Hagi

Mai nou, toti se iau de Daum. Dupa cum am tot relatat eu pe aici, eu il sustin pana in panzele albe. Mereu, dar mereu cand l-am vazut dand un interviu sau citind ceva ce a zis, omul mi-a aratat de ce e neamt si ce inseamna cu adevarat o mentalitate de campion si mai ales una pozitiva. Nu am cum sa nu fiu de acord si sa nu cred intr-un asemenea om.

Gica Hagi, contestatar la adresa lui Daum

Toti cei care deja vad ca dau in el, mi se par deja rau intentionati si imi clarifica un fapt: ca aveau cumva un avantaj din felul in care mergeau treburile in fotbalul romanesc sau la FRF/LPF pana acum dar nu mai au, dupa ce domnul Daum a fost instalat.

Ma voi opri azi la Hagi, care aparent e nemultumit oricand. Acum s-a gasit foarte deranjat de faptul ca secunzii nationalei, urmaresc un tanar jucator roman de la Arsenal Londra, Vlad Dragomir. El are 17 ani, ajuns in Londra de la Poli Timisoara si remarcat chiar de Arsene Wenger, care l-a si luat sa se antreneze in cateva randuri si cu echipa mare a clubului. Foarte bine, nu? Ar trebui sa ne bucure acest fapt. Ei bine, ca o natie dezbinata si proasta, in multe alte cazuri si aici, acest lucru nu ne bucura pe toti. Domnul Hagi e nefericit probabil pentru ca Dragomir primeste atata "media coverage" in timp ce odrasla sa nu. Mai ales ca a jucat si la echipa mare a Fiorentinei (doar ca in ziua meciului, acesta implinea 18ani si mi s-a parut un cadou frumos, mai ales ca a fost introdus la scorul de 5-2 in minutul 75 daca nu ma insel). Mereu impins de la spate, de tatal sau celebru, Ianis, tocmai ce a fost nevoit sa auda ca momentan nu este solutie pentru echipa mare (cum de altfel este si normal), fapt care probabil, a picat foarte prost pentru patronul/antrenor (care cuteza sa spuna ca Ianis era pregatit pentru a fi in lotul de Euro din vara).

Dragomir Vlad la antrenamentele echipei mari Arsenal

Dupa ce a terminat cu injuriile, Hagi a inceput sa se laude cu faptul ca echipa de tineret, Viitorul a invins cu 5-0 o echipa din grupele Uefa Youth League si ca sunt aproape calificati si vezi domne, ii asteapta pe cei de la Arsenal, sa le dea si lor "na na" pentru ca nu le e frica de nimeni. Pe baza performantei echipei de tineret, s-a gasit indreptatit sa si spuna ca Daum ar trebui sa selectioneze 5 jucatori de la Viitorul. Ma intreb cand Gent facea 5-0 cu echipa mare de la Ovidiu si ei erau cei care isi luau "na na" de la o echipa de pluton din Belgia, nu se pune?! Ia ziceti mister Hagi!

Cum se poate ca un antrenor/patron ce-o fi el, care NU AVEA NICI UN JUCATOR LA NATIONALA, cat timp erau Piturca (care era marele dusman al sau) si Iordanescu antrenori la echipa de fotbal nationala, nu comenta in nici un moment selectia sau nu propunea vreun jucator (in afara de Ianis), o face acum cand, pentru meciul cu Polonia VIITORUL CONSTANTA ARE 4 JUCATORI IN LOT ( Benzar, Tiru, Marin si Nedelcu)?! Cum poti sa fii atat de vocal in selectia si posibilii selectionati in lotul national de fotbal cand echipa a carei patron esti, are 4 jucatori selectionati, mai multi ca echipa campioana sau FCSB?! Ia ziceti mister Hagi!

Care sunt interesele astea de toti sunt asa impotriva lui Daum desi omul, prin neconvocarile lui Nita, Rat, Tamas si Sanmartean, a dovedit clar ca face o schimbare de generatii, aducand jucatori tineri care chiar fac diferenta si pastrand doar pe cei care mai pot ajuta echipa ?!

Nu ma mira ca la lista asta de contestatari alaturi de Reghecampf, Mitica Dragomir, Becali, se adauga si Hagi (desi acestia au purtat discutii mereu) si mai nou Rat si chiar Olaroiu. Toti imi par niste oameni lipsiti de principii. Obisnuiti cu mocirla asta romaneasca si care se sperie imediat ce sunt putin scosi din ea, dorind cat mai rapid sa fie readusi in ea.

Respect fotbalistul Hagi, dar nu inteleg ce mesaj e asta pentru un tanar fotbalist (referitor la Coman, fotbalist propus de antrenor, la nationala):

O spun cu tărie, Coman va ajunge la echipa mare. Păi, cine are mai multe goluri la loturile naţionale decât el? Dacă o să rămână cu picioarele pe pământ, dacă o să mă ia pe mine ca exemplu în afara terenului, ajunge mare. Dacă o ia pe arătură, că-i din Brăiliţa, o să se termine înainte să înceapă
 Sursa foto: prosport.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.