Am mai prins DESCHIS la Gastrobar

Cinstit, volubil, expansiv, prietenos și receptiv, Deschis este locul în care vara ești mai senin și mai aproape de soare. Situat pe acoperisul Industriei Bumabacului, lânga malul Dâmboviței, în vecinătatea prietenilor de la Atelierul de Producție și Nod Makespace, Deschis și-a propus să unească, într-un cadru lejer comunitatea de oameni activi-creativi și să pună la dispoziție spațiul de 500 mp ideilor frumoase.


poze din DESCHIS gastrobar

Cam asa suna descrierea de pe site, a celor de la Gastrobar-ul de pe acoperisul Atelierului de Productie. Tot a tras, a mea Cornelie, sa mergem acolo si am ajuns intr-o seara, frumoasa de altfel, de septembrie. Surprinzator, vremea inca tine cu noi si de asta am zis sa mai vizitam ceva locatii de vara, pana cand ne vom inghesui iar prin centrul vechi sau Energiea. Macar nu va mai mirosi a tigari totusi. Sper ca pana atunci sa nu se mai si modifice legea anti fumat si sa ne bucuram si noi, astia nefumaciosii de ea.

Revenind la Gastrobar si ca l-am prins DESCHIS in ultima zi de septembrie, pot sa zic ca dupa ce l-a m vazut, imi pare rau ca nu am fost si la vreo petrecere din vara asta de aici pentru ca view-ul si vibe-ul e unul foarte bun. Dupa cum (vorba unui clasic de pe youtube) puteti uita :
vedere catre Asmita gardens si Dambovita

Lasand privelistea si restul la o parte, sa trecem la ce trebuie:

Mancarea/bautura: au fost bune, paharul de vin chiar gustos desi 14 lei, dar na. Esti pe acoperis desi iarasi, cam departe de centru, metrou sau transport direct. Capitalismul asta. De mancat, fiind putin mai fitos azi, am incercat doar niste bruschete cu pasta de masline si rosii, care mi s-au parut bune, Daca ati incercat insa pasta de masline de la Mega Image, sa stiti ca seamana foarte mult cu cea de pe maslinele lor, ceea ce nu e un lucru rau catusi de putin. La 13 lei pentru 5 felii de bruschete, e fair deal zic eu. Mai mult din pricina mea, nu a lor, pentru ca nu am putut sa mananc ceva mai consistent, rezultatul e clar.
Nota: 3/5

bruchetele si vinul de la Gastrobar

Ambianta: e foarte tare, desi acum era cam linistita, pentru lumea mai tanara e potrivita. Tot ce vrei tu la o terasa situata pe un acoperis dar la care ai si cerul ca si acoperis, este intrunit aici. Muzica este compusa din seturi ale unor artisti romanesti ca Priku, Herodot sau alti membri Sunrise. Deci nu e opereta, jazz sau blues ci minimal-house zic eu si acesta potrivit mai ales pentru o seara de vineri de preparty chiar.
Nota: 4/5

privelistea catre blocurile din spate

Servirea: mie unul mi s-a parut foarte buna. Tipul care ne-a servit, a fost foarte prietenos, atent si rapid in toate cele necesare. Nu ca ar fi fost necesara multa atentie pentru masa noastra si cele comandate,dar totusi jos palaria. Imi plac foarte mult acesti oameni relaxati si atenti cu clientii.
Nota : 4/5

una de plecare din Gastrobar

La final, tin sa spun ca mi-a placut aceasta scurta si tarzie vizita la ei, abia astept sa revin pentru a putea incerca burgerul DESCHIS si cartofii prajiti dar si sa vad cum le iese o Cuba Libre.

Nota finala : 3.7/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.