Am fost In Parc la Godot Cafe

Cum sambata a inceput la o masa in oras la Il Vilagio (despre care am vorbit AICI) am decis sa o continuam tot in centru, la o piesa de teatru la Godot Cafe. Nu mai ajunsesem la acestia de aproximativ un an, deci inca un bun prilej pentru a le trece pragul. 

Piesa de teatru, In Parc de la Godot cafe

Surprinzator a fost ca desi mesele de 4 persoane se ocupa cu 2 cupluri de obicei, acum am avut noroc sa ramanem singuri la masa, iar fiind mai rapizi, am ocupat bineinteles, locurile cu fata catre scena.
Inceputa cu o mica intarziere, piesa In Parc, arata 4 secvente sau scene diferite, din momente diferite in timp, cu personaje mai mult sau mai putin faimoase, ale calor relatari le sta martora o simpla banca din parc. Banca la care poate un poet national si a sa Veronica, poate si-au spus vorbe de amor, un rege si spioana sa au discutat viitorul tarii, un criminal se indragostise de o fata si in cele din urma, o relatie contemporana ajunge sa fie blazata.

Aceste 4 epoci diferite si bine construite cu personaje total diferite, sunt despre noi. Oamenii. Despre curajul de a ne recunoaste si ironiza. Mai ales si de a ne iubi. E banca pe care am scris o poezie poate, am flirtat si chiar de ce nu, am stat si dat un sms in cele din urma. Per total, e o comedie, care in doar o ora si ceva, spune atat de multe si te binedispune mai mult decat altele in 2 ore.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.