Avem in sfarsit si paste bune in oras

La recomandarea managerului meu, am decis sa fac o vizita acestui restaurant care m-a cucerit prin decor si mancare. Amplasat in zona Pietei Romane sau mai exact langa parcul Gradina Icoanei, intr-o casa interbelica (renovata foarte frumos si cu gust), restaurantul te cucereste prin faptul ca stie ce este si nu imi pare ca vrea sa para altceva. Terasa este fix ce trebuie. Nici prea incarcata nici prea banala, iar inauntru gasim un decor modern dar totodata placut si familial.

vedere din fata restaurantului Il Villagio de langa parcul Gradina Icoanei
Sursa foto: restograf.ro
Mancarea/bautura: totul a fost foarte bun, ambele portii de paste mi s-au parut printre cele mai bune gustate pana acum. Cele carbonara sunt cele mai bune incercate. Bacon-ul adevarat si oul stil omleta stau marturie spuselor mele. Parmezanul separat adus, iarasi este o bunatate chiar si gustat individual. Am mai incercat si pastele cu pesto si muguri de pin. Un deliciu asisderea, doar ca pentru mine, a fost cam mult pesto desi nu credeam sa zic asta. Bautura a fost o, deja clasica limonada care la 10 lei a intrat in top 3 personal, iar vinul roze frantuzesc, de asemenea a fost la mare inaltime.
Nota: 4/5

Spaghetele cu peste si muguri de pin

Ambianta: cum am si inceput, ambianta a fost una foarte placuta. Terasa era si ea ocupata la vreo 3-4 mese desi era destul de frig dupa mine, iar inauntru era aproape plin, desi era o ora mai potrivita pentru stat in casa. Asta inseamna ca localul este apreciat si de altii, nu numai de mine. Toaletele sunt foarte curate, la fel si localul in sine, tacamurile aidoma. Muzica numai buna pentru un pranz in centru. Singurul motiv pentru care nu le dau nota maxima, este ca televizoarele din fiecare camera, erau pe Digisport (lucru placut ca barbat, dar pentru un restaurant peste medie si italienesc, putin cam nepotrivit).
Nota: 4/5

vedere de la masa noastra

Servirea: a fost impecabila, staff-ul amabil, rapid si atent. Comanda a fost adusa foarte repede, desi era destul de plin cum ziceam, iar asta, ca si client, nu poate decat sa te bucure.
Nota: 5/5


Asadar, un local cu preturi medii si chiar putin peste, dar care isi merita banii fara discutie, in viziunea mea.
Nota finala: 4.3/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.