Un ultim rooftop party cum trebuie

Sambata am zis sa mergem la un party. Cum singurul decent suna asta facut de Moonsound, dar mai ales ca incepea ziua si era pe un acoperis sau rooftop sa sune mai bine, a parut alegerea buna.

view from the roof

Am ajuns relativ tarziu, in speta pe la un 18:30 parca. Qr code scanat imediat, bratara, om in lift care ne-a dus la etajul 6, o urare de "distractie placuta" de la acesta (surprinzator as zice,nu?!) si hop am ajuns la party. Day time party, care mi se pare, nu stiu de ce, mult mai potrivit decat astea pe noapte, la care intra Solomun la 4 ca pana atunci stai in transpiratie si doar doar mai consumi ceva. 

Lumea nu foarte multa dar destula cat sa nu-mi para mie aglomerat. Mi-a placut ca au avut jetoane pentru bautura de la bar si preturi chiar decente. Paznicii nu si-au facut simtita prezenta, mai ales ca mi-a placut maxim ca puteai sta practic in spatele pupitrului la balustrada pentru a avea o vedere buna catre apus.

artistul portable cand tocmai pleca

Muzica a fost destul de ok, mai buna decat ma asteptam, Portable o surpriza mai mult decat placuta cu al sau Live act, Mano in nota lui buna de warmup si Eftimie la fel de cand il stiu.

Per total un rooftop party misto, cu oameni ok, preturi bune si muzica aidoma. A good way to spend the saturday : pe acoperisul unei cladiri de birouri din Aviatei cu muzica buna si bautura dar mai ales si cu aceasta priveliste : 
Party with a view

Niciun comentariu

Un produs Blogger.