Monteoru in haine cuminti de duminica

Duminica la Monteoru cu niste colegi si o fosta colega de munca suna bine. Dar de aratat, a aratat si mai bine. Desi datile trecute, Monteoru a fost vizitat in seri de club cu lume multa si agitatie, parca mi-a placut mai mult asa la relax, cu muzica buna, lenta si pe inserat.

intrarea in Monteoru

Mancarea/bautura: am avut doar de baut la masa. Binecunoscuta limonada mi s-a parut o idee cam dulce in orice varianta am incercat-o, pentru ca foond 6 insi, am comandat cam toate tipurile. Cea mai buna mi s-a parut cea cu menta si cea mai artificiala sa zic a fost cea cu ghimbir culmea. Am mai avut la masa si degustat si un ceai, luat de un prieten, care a fost asa dulce incat am crezut ca era practic apa calda turnata intr-un borcan cu miere. Nu stiu sa fi vazut mancare in meniu, dar se poate sa ma insel. Deci rezultatul e clar .
Nota: 3/5

Ambianta: a fost foarte placuta cum ziceam, mai ales ca nu era nici plin nici gol in jur, totul foarte frumos si calm ca pentru o dupa masa de duminica. Deci aici nu am de ce anume sa ma plang.
Nota: 4/5

Terasa la 9 seara

Servirea: la fel ca in alte terase de genul, inca deschise, barmanii si ospatarii au fost foarte ok, deschisi, prietenosi. Au venit in destule randuri sa debaraseze tot ce nu mai era folositor la masa. Ma gandesc ca daca era mai plin nu as fi avut acceasi senzatie, dar asta e o afirmatie pe care n-o pot baza pe nimic.
Nota: 4/5

Asadar a fost ceva frumos, sa vad Monteoru si in haine de terasa si nu club sau locatie de (pre)party. Cat mai tine vremea cu noi, nu vad de ce sa nu mergem si pe la ei.

Nota finala: 3.7/5


Niciun comentariu

Un produs Blogger.