Duminica la Parklake

Pentru ca aveam nevoie de multe prin casa, fiind inceputul lunii, am zis sa mergem la cumparaturile alea mari. In Carrefour. Aproape. La Parklake in Titan, aproape de Militari.

Ma rog, asta e acum. Nu a fost asa aglomerat pe cat credeam oricum. Poate la plecarea cu masina doar. Dar ce sa zic si eu acum ?!

Partea proasta e ca si la intrarea in parcarea subterana si la iesire, cand ajungi efectiv la intrare, nu poate trece mai mult de o masina. Asta e spatiul. Nu pot trece 2-3 masini pentru ca e foarte ingusta intrarea si viitoarea bariera. Am avut noroc de loc de parcare la -1 pentru ca pleca cineva, in timp ce eram la coada si zorit de paznicii prezenti, sa cobor la -2 pentru ca era singurul etaj unde mai erau locuri disponibile. Dupa ce parchez, vad ca spatiile aferente erau destul de mari si departate. Micile trotuare din fata masinilor parcate ajuta ca pietonii sa nu fie loviti de traficul din jur.

Se intra super usor dupa, noi ajungand undeva chiar la intrarea din Carrefour. Nici foarte mare nici prea mic. Cu oferte pentru Converse la 150 lei culmea. Modele mai urate nu-ti imagina dar erau ok pana la urma in banii aia.

foodcourt-ul super misto

Am terminat cumparaturile, le-am dus la masina si am trecut la explorare. Majoritatea magazinelor aveau oferte de deschidere. M-am mirat pentru ca in Romania nu obisnuieste magazinul X sa dea pret redus cu 15-25% in Parklake, iar in Afi nu. Dar e bine ca mai scapa din astea. Gama Inditex prezenta cu toate magazinele si haine interesante, Salamander cu ceva incaltaminte misto, Forever21 un mare fas. Mi s-a parut un C&A combinat cu New Yorker la haine. Ceva ieftinache dar care se vroia pentru tineri.

vedere de la food court

Nu m-a dat pe spate nici un magazin, ci doar foodcourt-ul si terasa aferenta acestuia ce dadea intr-o curte/gradina interesanta. Prezenta plantelor cred ca e foarte bine venita atata timp cat ar fi naturale. Eu unul, pe ce am pus mana, am constatat ca era artificial deci... Mi se pare aiurea sa pui atata verde dar sa fie artificial si sa-ti promovezi mall-ul de parca ar fi o oaza de oxigen in jungla betonata si poluata.

vederea de la terasa catre curte

Dupa mici cumparaturi si o masa de pranz, cele 5 ore au trecut foarte repede, iar prezenta obligatorie la o terasa (am fost la Monteoru cu niste colegi dupa cum am scris aici), ne-a facut sa plecam mai repede, lucru care mi s-a parut perfect.

La iesire, o imbulzeala de masini pentru ca indiferent cate benzi si iesiri erau, pentru a ajunge in bulevard de pe rampa din parcarea subterana, tot doar cate o masina avea loc. La masini deci mai greu cu ganditul pentru constructorii de la mall. Lasa-i sa intre ca la iesit vad ei.

terasa e plina cu toti mamelucii

Altceva, ca sfat : nu te grabi sa mergi acolo pentru ca in afara de o gradina si un foodcourt nu e nimic nemaipomenit acolo. Mai bine mergi la mall-ul cel mai apropiat de tine. Fie si daca ala ar fi Liberty Center.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.