Restaurantul Vulturul - numai bun pentru cei din zona

Am inceput sa merg de cateva luni la acest restaurant, mai ales ca e la 2 minute de mers pe jos de mine si chiar nu scrisesem de asta pana acum. Asa ca here goes :

din 1997 la Vulturul se vine pentru o masa buna

Mancarea/bautura: mie imi place. Papanasii la 10 lei si pastele carbonara la 13 lei zic eu ca spun multe. Desi ieftine, sunt bune. Am inteles de la cineva care e ajutor de bucatar acolo ca au numai mancare proaspata si nu fac rabat de la asta (intr-o perioda in care ANPC-ul inchide restaurante de fite din Dorobanti, mi se pare oportun sa mentionez si asta). Vinul la pahar e 5 lei si e foarte bun si acela. Am mai probat si somon la gratar si pastrav care la fel, sunt facute bine. Nu cred ca a fost ceva ce am mancat si nu mi-a placut
Nota: 4/5

Ambianta: e una placuta in genere, dar na, nu e un local de centru si automat nici atmosfera nu e una foarte pretentioasa. Mai ales pe terasa ca iarna, sa zicem, ca atunci cand nu sunt nunti, mananci in salile facute pentru asa ceva. Multi copii si lumea aferenta cartierului Militari si mai ales, zonei de periferie a Militariului, ca sa nu zic mai multe. Pana la urma nu e rau, ca nu vezi fitosi de Dorobanti/Loft/Biutiful.
Nota: 3/5
vedere de la masa terasei Vulturul

Servirea: este de obicei buna. Atata timp cat nu sunt nunti, mancarea vine destul de rapid. Dar ieri, erau 5 nunti de exemplu, si pentru niste paste, am stat 30minute. Ceea ce se cam intampla in weekend, fiind un loc cu multe sali de evenimente (4 la numar parca) si 2 terase. Dar ospatarii sunt atenti si se poate sa iei o masa si daca te grabesti, mai ales in timpul saptamanii.
Nota: 4/5
vedere de la intrarea catre zona de terasa si camerele de festivitati Restaurant Vulturul

Deci, cand pleci sau vii din Bucuresti, te poti opri la Vulturul pentru o masa buna chiar daca ai chef de bucataria romaneasca, chinezeasca sau mai ales germana. Eu merg si de comoditate si pentru papanasii indragiti de Cornelia.

Nota finala: 3.7/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.