Spatiul M60 - oaza cu pietris din centrul orasului

Gasit de la cineva pe instagram, mi s-a parut interesant, mai ales pentru o seara de vineri si am zis sa incercam. Ma gandeam initial ca nu e intr-o zona asa centrala si expusa, dar asa e si arata bine pe deasupra. E vis a vis de Biblioteca Centrala Universitara sau Unicreditul de langa BCU. De parcare cred ca gasesti usor pe strada care da in Magheru sau cel mult prin fata la Adhoc Bistro.

Spatiul M60 din Bucuresti, chiar langa Ateneul Roman

Mancarea/bautura: nu pot sa zic multe pentru ca nu am baut inca ceva facut de ei dar ma tenteaza cat mai e vremea buna sa incerc un Hamburg Libre. Am baut in schimb o kola Fritz pentru prima data si am incercat un pahar de vin. Buna si kola aia fara zahar desi cu ceva cam multa cafeina pentru gustul meu, dar si vinul. Am incercat si un hotdog de la foodbar (ultimul, care era de porc). Mi-a placut mult ca mustarul si ketchup-ul folosite sunt Heinz. Gustul a fost bun pentru 10 lei.
Nota: 3/5

Ambianta: spatiul foarte mare si marea de sezlonguri au facut ca problema celor 2 locuri cautate intr-o seara de vineri sa nu fie o problema deloc. Au si sezlonguri si niste banci mai lungi pentru grupuri mai mari din ce se vede in poze. Lumina e cam ce zic eu ca trebuie intr-un loc de genul. Nici prea multa dar nici bezna. Muzica a fost si ea la superlativ si mi-a placut ca nu era nici in surdina dar nici ca la club.
Nota: 4/5

curtea cu mult spatiu
Servirea: nu ar fi mult de zis, decat ca interactiunea cu lumea prietenoasa din bar a fost una foarte pozitiva.
Nota: 4/5

baru de la M60 cu toate cele
In concluzie, M60 e un loc pe care as mai vrea sa-l vizitez cat mai tine vremea cu noi si sa incerc si niste cocktails cum ziceam si niste warp-uri veggie chiar. Vibe-ul e frumos, imi place mult ca gasesti locuri si noaptea dar si pozitionarea, undeva ascuns dar la vedere si in buricul targului.

de la sezlongul meu, vedeam BCU-ul foarte frumos luminat

Nota finala: 3.7/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.