Jocurile de celebritate bat tabloidele

Bobonete sparge audientele si se claseaza cu noua sa emisiune "Jocuri de Celebritate" peste "WowBiz" si "Un show pacatos". Surprinzator, dar uite ca exista si leacul pentru prostiile alea de emisiuni care oboseau majoritatea oamenilor dupa 22:00 in fiecare seara de munca. 

prima editie a jocuri de celebritate, a batut tot la tv

Ma deranjau ca unii, printre care si marele prezentator, Madalin Ionescu, ca vezi domne e vina publicului ca multi se uita la asa ceva si deci face audienta si impliciit continua pe sticla. Deci sunt mai multi prosti in tara decat suntem destepti (da, ma vad lejer in a doua categorie) si aparent ei tineau pe sticla ce urmareau. Usor adevarat pana la urma, in orice societate unde majoritatea decide. Numai ca ma bucur ca un asa om, sa nu-i zic altfel, primeste un raspuns foarte meritat, in cifre de audienta si nu in vocea mea sau cuiva, ci a multor oameni. Care vor sa vada si altceva.

Concret , pe interval 22:30 -23:30, la nivel national, Pro Tv a avut putin peste 1.000.000 de privitori, cu un rating de 5,7%, in timp ce Kanal D a ajuns la 716.000 telespectatori si un rating de 4%. Antena 3 a fost pe locul 3 cu 547.00 de oameni care au urmarit tema dezbatuta la Capatos : alergia la sperma a Oanei Lis ! Deci Bobonete, Ipate si Strunila au avut 300.000 de romani in fata locului 2. La orase insa, diferenta a fost si mai mare si anume dubla. E normal, pentru ca si lumea e mai...smart.
Mi se pare foarte tare acest lucru si sper sa se mentina ba chiar sa creasca aceasta diferenta. Mai ales dupa ce, pana sa inceapa stirile de la 19:00, lumea se uita la Simona Gherghe si "Acces Direct", iar in ultimele 2 saptamani, oamenii au inceput sa se uite mai mult la "Ce spun romanii" pe intervalul 18:00-19:00.

Victorii mici si bune. La cat mai multe Bobonete ! Baby steps :)

Sursa foto : Protv.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.