9 vieti care sunt una doar

Cum necum, am ajuns la el. A fost ca un mic cadou pentru Cori. Un cadou cu pisici. Sau ma rog, in mare parte, doar una, aia care era Kevin Spacey si care cand era CGI se observa cu ochiul liber. N-ar fi multe de zis, dar o sa vad ce iese.

afisul filmului noua vieti

E cam plin de clisee cu barbatul mereu ocupat cu jobul incat isi neglijeaza familia si fata, copilul care incearca sa dovedeasca tatalui ca merita mai mult, locotenentul lui Spacey care preia puterea imediat ce acesta dispare din peisaj, familia care trebuie sa fie pe primul loc si multe altele, da. Prin astea, vroiam sa arat ca nu trebuie luat in serios foarte mult, in vreun moment.

E ceva light si americanesc, care pe langa umor (imi place cand Spacey e pisica/motan ce-o fi, incearca sa-si ia de baut niste whiskey vechi de 20 de ani sau alte faze specifice oamenilor) si Kevin Spacey (nu stiu cum omul asta accepta roluri de genul, dupa ce il joaca pe Verbal din Usual Suspects, Lester din American Beauty sau Jack in LA Confidential si o face magistral), trebuie sa bage si o mica lectiuta de viata dupa ce s-a vazut ca merge si prinde chestia asta in filmele animate din ultimii ani.

Se chinuie prea mult producatorii astia si nu mi se pare ca mai apar foarte multe comedii pure. Comedii si atat. Nu vreau neaparat sa vad o comedie care dupa se transforma in drama pentru ca moare cineva sau are accident si mi se arata ca spiritul uman triumfa. Nu vreau mereu sa vad o comedie care incearca sa ma invete ceva. O fac foarte bine filmele Pixar de ani buni. E ok. Vreau sa vad o comedie entertaining ca 21/22 Jump Street sau trilogia Hangover.

Deci, daca ai copil/var/sora/frate sau o prietena, caruia ii plac animalele zbenguitoare, mergi fara dubii la el. In rest, asteapta torrent-ul. Raman la nota de 5/10 pentru ca aia e. E un film de duzina.

Sursa foto : www.comingsoon.net

Niciun comentariu

Un produs Blogger.