Secret life of pets

Am ajuns la el prin intermediul Corneliei care mi-a facut rost de o intrare la filmul asta alaturi de cei de la locul ei de munca. Desi initial credeam ca ma voi plictisi maxim, nu a fost cazul deloc si chiar m-am si amuzat de mai multe ori decat credeam.

Secret life of pets e amuzant

Pur si simplu, daca te intrebai ce fac oare animalele noastre pe acasa de cand plecam si pana venim seara acasa, animatia asta iti da un raspuns frumos pentru aceasta intrebare. Unele animale asteapta in fata usii cuminti, altele se joaca prin casa, altele latra la veverite si tot ce vad pe geam sau dau iama in frigider, iar altele asculta death metal. Haha.

Filmul urmeaza un caine, Max, care duce viata perfecta alaturi de stapana sa, pana cand, fiind o iubitoare de caini, aceasta, mai aduce un mare caine latos, Duke, intr-o seara si acestia, ca doi caini ce se bat pe teritoriu, incep sa aiba neintelegeri. Fiind plimbati prin parc de acei oameni cu cate 10 caini cum numai in America si mai ales New York vezi, Max si Duke ajung prin niste circumstante ce implica multe pisici + o alee, sa ramana fara zgarzile lor fiind prinsi de hingheri in cele din urma. 

Gidget, un pudel vecin cu care Max mai discuta cat era singur prin casa toata ziua, formeaza o mica echipa de salvare, alaturi de pisica pofticioasa Chloe si alte cateva animale intalnite, cu care sa-l gaseasca si aduca inapoi pe Max.

Aventurile si situatiile comice sunt la tot pasul de la intalniri cu caini invalizi la iepurasi sociopati, pusi pe omor. (aici nu stiu cat de potrivita e aceasta imagine pentru copiii care vin la film si mai ales cum e dublata treaba in romana). Sunt sigur ca oricine va gasi cel putin cateva situatii comice si in care va rade asa ca las nota de 7/10 aici .

Niciun comentariu

Un produs Blogger.