Impresii din Fire Pub

Am inceput sa merg prin Fire de anul trecut si de atunci cred ca am fost de zeci de ori. Pentru ca nu o sa zic chestii numai de bine in continuare, poate o sa mire de ce tot mai merg.
Ideea e ca mancarea mi se pare ca are un pret bun, iar pentru pretul ala primesti ceva destul de gustos de cele mai multe ori. Mai ales cand vrei doar sa mananci ceva ce acasa iti e lene sa faci, aici vine relativ repede. Cand scoti 16 lei din buzunar pentru niste paste carbonara si 1 din 3 dati chiar sunt foarte bune, in celelalte 2 fiind doar ok, adica ordinare sau 5 lei pentru un pahar de vin decent, iar un burger decent, e 22 lei cu cartofii prajiti cu tot, atunci eu consider ca merita sa merg, o data pe luna pe la Fire Pub. Asta in conditiile in care anul trecut, mergeam o data pe saptamana la ei.

poza din terasa Fire

Acum sa incep :

Mancarea/bautura : am mancat cam orice au in meniu, de la paste si burger la fish and chips si sandwich. Daca vrei ceva mai ieftin si bun mai ales pt banii dati, chiar merita. Pizza iar e buna, pastele specialitatea bucatarului si carbonara sunt bune si ele. Idee e ca mergand de multe ori constanti diferente, de parca bucatarul s-a schimbat de la un punct sau cateodata nu are chef sa puna mai mult sos in carbonara sau bolognese. Sa nu ne intelegem gresit, mancarea si bautura sunt bune pentru cat costa si in masura in care sunt pe fuga sau vreau ceva bun si servit rapid, o sa mai ajung aici. Deci sa nu confundam bun cu extraordinar sau cu prost la gust.
Nota : 3/5

Ambianta : este una foarte buna daca iti place aglomeratia si harmalaia, mancand in pub sau in clubul vechi, auzi muzica si daca mergi pana sa se umple auzi si muzica rock chill si foarte potrivita zic. Imi aduce aminte de White Horse Costinesti, in timpul zilei. Afara in schimb, pe culoarul dintre pub si club, e plin de mese dar nu si de muzica. Auzi doar oamenii vorbind. Partea buna e ca au tv-uri afara si chiar si un proiector pe un mare perete la un capat, pe care au dat si Campionatul Mondial de Rugby de anul trecut si Euro dar si meciuri din Liga 1 sau Premier League. Punct in plus pentru barbati, da.
Nota : 3/5

poza din terasa Fire, culoar intre pub si clubul vechi

Servirea : eh, aici e cuiul lui Pepelea. Mereu parca a lasat de dorit, am avut probleme de cateva ori. Fetele parca stiu ca terasa se umple mereu si atentia nu prea e mare. Ti se arunca meniuri pe masa si se vine cand se vrea. S-au mai incurcat si comenzi dar sa fiu sincer, la 30-40 mese avute si 3-4 comenzi incurcate la mine, nu e de speriat dar nici placut nu e. Sa vii sa ceri o portie de wedges si paste, dupa 35 minute sa intreb ce-i cu mancarea si sa-ti aduca doar cartofi pai (pentru ca asa ai comandat pesemne) si fara paste, nu e placut nici ca si client.
Nota : 2/5

Asadar e ceva ok pe fuga si daca nu revii de foarte multe ori pentru a vedea mizeria de sub covor. Eu oricum o sa mai ajung dar rar, cum ziceam si nu pentru ca sunt vreun masochist dar datorita faptului ca Fire-ul e bun in portii mici.

Nota finala : 2.7/5

Niciun comentariu

Un produs Blogger.