Acum ma vezi mai bine

Urmarea a Now You See Me, cu bine cunoscutii The 4 Horsemen si un nou Horseman sau Horsewoman, Lizzy Caplan venita in locul Islei Fisher, care a ramas gravida parca.



Indiferent ce a patit, parca era mai agreabila Isla decat Lizzy. Care desi mi s-a parut foarte tare in Cloverfield, Masters of Sex si chiar Hot Tub Time Machine, aici parca are ceva mai multa energie decat ii e nevoie personajului. Ajunge chiar intr-o parte unde nu stiu daca e enervanta sau funny, desi la mine a fost clar spre enervanta.

Magie multa, majoritatea trucurilor par exagerate si doar cateva realizabile in lumea reala a magiei sa zic asa. Deci nu poti sa pui botul la toate decat daca esti mic. E o faza tare cu o carte, niste aruncari si un obiect de ascuns care chiar e placuta, in rest, nu e nimic wow sau vreo scena/iluzie in care sa ramai cu gura cascata.

Caracterele insa, au evoluat, vezi ce relatii au acum si felul in care se vad pe ei si prietenii lor in partea asta a doua, unde intervin tot felul de sentimente care sunt si o nota definitorie in film.

Woody Harrelson si a sa aparitie dubla mi s-a parit pana la urma inutila. De ce sa-l faci pe fratele sau geaman? Chiar asa era nevoie de doi din Woody? O fi amenintat ca vrea sa joace 2 roluri sau ca vroia bani mai multi?! Nu vom sti noi ci doar cei care au facut filmul si actorul din True Detective. Daniel Radcliff in schimb a fost f tare, mi-a placut rolul sau si cum si-a jucat personajul, putin psihotic :)

Toata treaba din film e destul de complicata pe alocuri, cam greuta si grandioasa pentru filmul in sine. Nu cred ca era nevoie de atata complicatie si se puteau rezolva multe conflicte si altfel de unde ajung sa cred ca aceste multe complicatii au fost necesare doar plot-ului. Rezulta, o poveste ireala pe alocurile astea.

Nota finala : 6/10 pentru ca mai mereu, un sequel e mai slab decat originalul si nu ca le-am putea baga in aceeasi oala, dar exceptiile Terminator 2, The Dark Knight si Aliens sunt extrem de rare.

Sursa foto : vanityfair.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.