American Ultra - Agentul Descoperit

A fost zilele trecute pe Digi Film si per total, mi-a placut, mai ales ca era cu Jesse Eisenberg si Kristen Stewart si astia doi sunt interesanti.

kristen stewart pe posterul american ultra

Un mic cliseu privind povestea in care el e un ratat fumacios care vinde la un magazin alimentar si in timpul liber de la casa, mazgaleste niste comics-uri...aparent el e un fost agent neactivat CIA dintr-un program vechi si ingropat numit Ultra.

El se activeaza cu o serie de cuvinte bizare dar nu cand o cere persoana care vine sa faca asta ci cand o cere plotul fix si ii si omoara pe doi agenti (trimis de evil guy de la CIA ca sa acopere toate urmele programului ratat) cu o supa fierbinte si o lingura. As adauga ca acest evil guy de la CIA este Topher Grace care mie mi se pare ca se incapataneaza sa joace in roluri de bad boy sau dude, pentru a fi perceput ca un actor versatil si mai bun decat stigmatul de tip ironic din That 70's Show.

Bad guy (Topher Grace asta de care ziceam) trimite mai multi agenti dupa el si pretena lui, care dau si ei gres. Dupa asta, ca in orice film american si logic, ce sa faci? Trimiti si mai multi agenti din noul program CIA. Si cam asta e filmul, un mic/mare cliseu cum spuneam.

Altul care m-a deranjat este acela ca dupa ce omoara primii tipi, fara sa-si dea seama pe moment, cu lingura aia, o scapa din mana ca si cum si-ar da seama ce a facut si pana atunci a fost in transa. E cam deranjant pentru ca multe filme il folosesc si aici imi vine in cap noul Total Recall si intamplarea in care Colin Farrell omoara o camera plina de agenti inarmati dupa care scapa arma si se mira ca prostul catre camera intr-un " mama frate ce-a fost asta? Ce-am facut?!" stil.

Partea frumoasa e ca Jesse si Kristen au o chimie interesanta pe ecran, unele faze sunt funny, pentru ca normal, el si prietena sunt prajiti si amicul sau/ dealer , e tot mare prajit. Cliseul se pastreaza cand binele invinge in cele din urma (desi au incercat astia sa fac niste plot twist-uri care sa mai taie din marea de clisee, cateva reusite zic) si el Jesse, cu numele de Mike in film (nu am zis pana acum ca nu era relevant) isi duce la capat propunerea catre Kristen, pe care o cheama Pheobe in film, si inainte de a se saruta sunt intrerupti de niste socuri sa zicem, venite la momentul cel mai inoportun.

La un 6/10 nu cred ca zice careva ceva. E un film bun pt o seara lejera (desi cam violent si grafic) si nicidecum de dat banii in cinema.

Sursa foto : cinemagia.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.