Am fost la Il Locale in Herastrau

Sambata seara, caldura mare, Herastraul e plin de pokemoni (acu din aia adevarati), din care am prins un Abra, Psyduck si Drowzee, dar si de terase foarte frumoase si pompoase.

Il Locale poza din strada


Perindandu-ne asa pe malul lacului, am ajuns la Il Locale, situat fix intre Biutiful si Nuba. Atmosfera este mult mai romantica si placuta decat Funky Lounge sau restul mentionate adineauri. Un mic inconvenint (daca se poate numi asa) ar fi ca nu este situat fix pe lac (pe un ponton sau barca) ci este pe pamant la marginea acestuia. Mie mi-a placut asa pentru ca lacul tot e aproape, apa se vede si sincer, apa din Herastrau nu miroase a levantica.

Trecand la parerile despre Il Locale, am sa ma rezum la urmatoarele 3 categorii :

Mancarea/bautura : am comandat o pizza Speck si o limonada cu menta. Pizza a fost buna spre foarte buna zic, mai ales ca avea prosciutto si nu alti inlocuitori romanesti. Se simtea ca e o pizza mai calitativa decat ce vezi la Dominium sau Speed, dar asta pe alta parte, trebuia sa fie si normal. Limonada in schimb, nu a fost foarte stralucita, ci destul de banala chiar.
Nota : 3/5

Ambianta : cum spuneam, foarte placuta, intima, muzica potrivita pentru un loc unde te poti vedea si in scop de serviciu si familial si cu cine vrei. In afara de o familie cu niste copii care loveau masinutele de o masa fix langa noi (inconvenint care a durat doar vreo 5 minute sa zic) nu aveai de ce sa te plangi.
Nota :4/5

poza de la masa noastra
Singura poza facuta personala facuta acolo pentru ca, de ce nu ? 
poza din interiorul Il Locale

Servirea : a fost la nivel, ospatarul foarte amabil si atent cu noi pe tot parcursul sederii, constant a debarasat masa de orice era nevoie fara sa fie foarte prezent in sufletele noastre.
Nota : 4/5

Nota finala : 3.7 / 5


Sursa foto : Il Locale ; tripadvisor

Niciun comentariu

Un produs Blogger.