Coana Firea inchide strazile cu 'activitati de weekend'

Mare problema mare, se pare cu primarul nostru, pe care in continuare nu pot crede ca-l avem. Este incredibil cum a ajuns o prezentatoare si aceea in cel mai fericit caz mediocra (sunt cunoscute clipurile de pe net cu balbele ei) in fotoliul de primar GENERAL direct.

Gabi Firea la pupitru

"In fiecare weekend, circulatia din Capitala a fost blocata si asta nu pentru ca erau foarte multe masini in trafic - lumea era pe la mare, pe la munte, au plecat multi in concediu - ci pentru ca se aproba foarte multe evenimente stradale in centrul Capitalei, fie ca sunt culturale, de divertisment sau sportive, ceea ce nu se intampla in nici o capitala europeana. Acolo este respect pentru cetateni, pentru turisti si in general respect pentru faptul ca nu trebuie sa 'strangulezi' circulatia cu evenimente - care este foarte bine ca se organizeaza - dar nu trebuie sa fie organizate in centru, in punctul zero al Capitalei", a spus Firea duminica, la Antena 3.

Pai unde era sa zica daca nu la Antena 3. Lasand asta la o parte, mi se par niste vorbe ne trecute prin nici un filtru, cu atat mai putin al gandirii (pentru asta poate pe cineva la relatii cu presa sau pe partea de imagine la doamna Firea, ca e de munca sa nu o lase sa iasa in fata cu declaratii de genu, ne cizelate in vreun fel).

Primarul nostru scump, urmeaza a se intalni cu toti directorii institutiilor care aproba astfel de evenimente pentru a-i anunta ca astfel de lucruri nu se mai pot intampla.
Ea vine cu solutia ca terenurile virane, Arena Nationala, Romexpo si alte parcuri sa fie folosite in acest sens la sfarsitul saptamanilor, acest cui al lui Pepelea fiind o urmare a faptului ca nu avem o centura a Capitalei viabila.

Sursa foto : expresspress

Niciun comentariu

Un produs Blogger.