Vezica ta il va ura pe Tom Cruise dupa acest film

Tom Cruise nu vrea să renunțe la această franciză și e bine că nu. Atât că actor principal, cât și ca producător, Tom a dus această serie de filme, zic eu, pe noi culmi. Mă gândesc acum mai ales la cele de la MI-3 încolo, unde s-a ridicat ștacheta parcă de la film la film.

Mission impossible fallout poster

Ca și film de acțiune, nu pot să-l pun alături de Avengers, chiar dacă a fost în același an, mi s-a părut cel mai bun film de acțiune și după cum îmi place mie la cinema să văd, și realist. El împrumută multe elemente, de succes , din foste filme ale seriei, ca măștile, de exemplu. Dar ce a făcut pentru mine să îmi pară cel mai bun din franciză, a fost felul în care totul este orchestrat. Povestea filmului este una ușor similară cu cea din Rogue Nation: Ethan Hunt și echipa sa, încearcă să găsească și să împiedice un posibil atac nuclear. 

De aici, totul devine acțiune și știu că s-a mai zis de către mulți în alte filme de până acum, dar: acțiunea este de la început până la final, aproape non-stop. Ceva similar cu Mad Max - Fury Road. Cascadoriile sunt si ele la un alt nivel, dar asta este arhi cunoscut deja de fanii seriei. La fel și faptul că Tom Cruise își face toate cascadoriile din film. Pe lângă cascadorii, este și un umor care place, iar ultimele 10 minute din film reușesc foarte bine să mențină tensiunea, deși puteau fi foarte previzibile. Telespectatorul este ținut în șah, până în ultima secundă, privind sorții de izbândă ai eroilor nostri.

Unul dintre cele mai bune filme de acțiune din ultimii ani, merită văzut neapărat, dacă l-ai pierdut în cinema-uri. De la mine are un 8/10 curat.

La final, am si 2 fun facts pe care, poate le stiti, poate nu, dar eu as vrea sa-mi fac datoria de a le impartasi cu voi:
Fun Fact 1: asta e filmul pentru care Henry Cavill nu și-a putut rade mustață și din cauza căruia am avut abominatia aia de CGI din Justice League. 
Fun Fact 2: la o alergare pe niște acoperișuri, în momentul unei sărituri de pe un acoperiș pe altul, Tom Cruise își rupe/glezna. Acest moment este prins de camere și lăsat în varianta finală din cinema.


Un comentariu:

  1. Best slots, bonus, and best payouts for all slot machines
    Looking for the best slots, bonus, and best payouts for all slot machines? Compare all the 광주광역 출장마사지 highest paying slots in the US with 통영 출장안마 the 김제 출장샵 best 대구광역 출장샵 casino bonus 청주 출장샵 codes!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.