Filmul ce ar trebui pierdut in orasul pierdut!

Regizorul James Gray ne spune povestea lui Percy Fawcett care își abandonează sotia și cei trei copii mici pentru a descoperi un oraș pierdut în jungla amazoniană.

the lost city of Z poster on my website

Mi se pare o poveste îmbrăcată așa în straie pentru secolul 21 și probabil nu cum a fost intenționată original de autorul cărții. Regizorul încearcă să ne facă să credem că motivația lui Percy este să facă oamenii să înțeleagă că băștinașii nu sunt niște simpli sălbatici ci și o civilizație antică demnă de studiat. Treaba e că povestea e una a omului alb, unde Sienna Miller este singura femeie ce apare în film, iar cei din civilizația amazoniană nu primesc replici, voci sau vreo istorie a personajului.

Filmul, dacă vrei să fii cârcotaș, constă în: SPOILER ALERT Percy găsește fonduri să plece în junglă, pleacă, găsește ceva dar nu destul, se întoarce, vrea să plece iar mai mult, pleacă, găsește ceva, nu destul, se întoarce, obsedează să plece iar, pleacă cu copilul cel mare, jucat de Tom Holland, nu se mai știe de el, sfarsit.

La finalul zilei, pare puțin cam lung și interpretarea mi se pare cam liniară de parcă actorii nu și-au dat interesul destul. Putea fi mișto și mai interesant dar aia e. Totuși e o poveste despre curaj și descoperiri într-o epocă a acestora. 6/10

Sursa foto: denofgeek.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.