Comedie americana fortata? Sigur ca da


Am zis că perechea Franco şi Cranston mă vor face să rad, dar nu a foat chiar aşa.

Why Him poster

Sunt mişto fiecare în felul lor. Mai ales în comedii. Dar ce vorbesc?! Mai ales în drame!! Deci, dacă sunt buni separaţi, vor fi şi împreună. Adevărat, până la un punct. Aceleaşi dorinţe de a uimi şi exagera că şi în Office X mas Party (insert link către articol) dar mult mai mari. A avut în schimb nişte faze mai mişto de "forţări" cum le zic, demne de Family Guy. Eu prin forţări mă gândesc la faza cu broască dată cadou de Peter lui Chris, pe care se chinuie s-o ia cu cartonul de pe jos sau când Peter cade şi se loveşte la genunchi. Cine ştie, cunoaşte. Astfel de faze mi-au plăcut mereu şi cele câteva prezente în Why Him, au fost mişto. Păcat că prea puţine totuşi. Pe de altă parte mă intrigă şi totodată dezamăgeşte faptul, că în ultima vreme, comediile americane, trebuie să uimească, să aibă factorul ăla WOW, chiar dacă nu în sensul bun. Mă uit la filmul asta şi trebuie să fie o faza când cade un copil în urină de elan, în petrecerea aia de Crăciun, trebuie să dea angajaţii foc la câteva birouri şi să spargă geamuri, în filmul nou cu Scarlet Johansson, trebuie să îi moară stripperul la petrecerea de burlăcie, şamd. Ok, e funny aşa la prima vedere, dar totuşi alt umor decât cel care să uimească, nu e? Umor genul Leslie Nielsen, Steve Carell sau Jim Carrey, când făcea comedii bune, nu se mai găseşte?! În fine, cred că o să las filmele astea super light şi cheesy cât mai mult şi să caut să vizionez orice altceva, chiar şi atunci când sunt plictisit.

Mişto povestea despre un dezvoltator de jocuri pe mobil din California, combinat cu o faţă mai tânăra că el, cu părinţi foarte conservatori, pe care-i cunoaşte pentru a i se da binecuvântarea pentru a o cere în căsătorie. Cei 3 membri ai familiei ajunşi în casă high-tech a acestuia, căci vorbim de părinţi şi de fratele mai mic al lui Stephanie Fleming, jucată de Zoey Deutch, întâmpina tot felul de obstacole mai tehnologice sau umane, lucruri care stranesc, pe unele părţi, momente de ras sau doar zâmbete.

Oricum îl iei, filmul e genul ăla, light, de văzut cu gaşca atunci când nu ai chef de ceva inteligent sau când pur şi simplu, nimeni nu a avut o idee mai bună pentru un film. Notă mea e de 6/10 deci şi reflectă plot-ul şi actingul. Vizionare plăcută

Niciun comentariu

Un produs Blogger.