Penibilul romanesc

Nu am fost un simpatizant al Stelei niciodată, deci nici acum nu am cum să fiu al FCSB. Nu mai privesc Liga I pentru că e un fotbal pe moarte după mine, fără mare spectacol sau miză şi plin de echipe insolvenţe dar mai ales oameni răi şi proşti. 

perioada proasta, de care profita antrenorul FCSB

Aici îl pot include pe antrenorul FCSB. Cel puţin în categori celor răi, că în rest, nu am stat lângă acesta să-i pot cuantifica inteligenţă. Rău şi meschin aş adaugă. Prin faptul că trage cu dintîi de un loc la echipa să actuală. Mie unul, după ce văd atâtea şi atâtea meciuri proaste (pentru că ăştia nu joacă prost de ieri sau de la Mediaş, nicide când le-a dat Dinamo cu terenul în cap în prima manşă a Cupei Ligii cu 4-1, ci joacă prost de când a început campionatul şi Europa League; vezi meciurile ci Osmanlispor, Zurich, Concordia sau CFR din toamna) îmi vine în cap doar faptul că Laurenţiu, mai ales prin vocea nevestei sale, stă la club din inerţie, dar mai ales pentru clauză de 1milion de euro (da, în Liga I, avem antrenor care dacă e dat afară ia milionul de euro!!!) pe care ar încasa-o când este concediat. Bravo lui sau nevestei dacă au fost cu ideea să introducă această clauză în contract, dar e o davada enormă de amatorism să te ascunzi acum după această şi să dai, meci de meci, în jucători. 

După reportajele celor de la Prosport (pe care cei interesaţi de fenomen le ştiu) despre aventurile lui Reghecampf şi Anei Maria Prodan de la FC Snagov şi Concordia, nu mă surprinde cu nimic să găsesc o nouă trăsătură de adăugat acestui antrenor, care se laudă acu un 1 an când îşi deschidea şcoală de fotbal în America, cu o performanţă falsă, aceea de a fi ajuns în sferturile Uefa Champions League, şi anume aceea de a fi un om foarte mic. 

Deci, echipa sigur va merge din rău în mai rău şi rămâne de văzut dacă primul care va ceda e, patronul care-l va demite sau antrenorul datorită presiunii fanilor (dacă mai sunt interesaţi şi aceştia). Părerea mea e că nu prinde finalul Play Off-ului în acest mod. Dar dacă nu-l prinde şi are 1 milion de euro în plus, sunt sigur că nu ar fi prea supărat. Până la urmă, cine ar fi?! Mă mir cum ar fi lumea fotbalului dacă toţi ar fugi după clauzele astea? Ce-ar mai fi Guardiola, Mourinho, Ancelotti sau Conte dacă ar stă în clauzele de la echipele lor? Nu vom află asta niciodată, pentru că ei sunt profesionişti şi nu au o cultură ca a noastră de a merge mereu la ciupeală pe unde se poate...

Sursa foto: rtv.net

Niciun comentariu

Un produs Blogger.