Cea mai buna adaptare dupa comics de la Dark Knight!

Filmul de care toţi vorbesc. Văzut aseară la Movieplex cu sala plină ochi. Nici nu mai ştiu ce să zic despre el. Este prea bun, prea adevărat şi prea trist pentru a-i mai putea adaugă eu ceva aici. Sincer, după ce l-am văzut, azi am dorinţa de a merge iar la film şi să-l mai văd de cel puţin 2 ori, o dată la prima ora şi după, seara pentru a avea timp să-l şi rumeg şi să se aşeze cum trebuie şi mai bine.

posterul filmului Logan

Hugh Jackman are cea mai bună reprezentaţie a sa de Wolverine din orice film, de departe. Patrick Stewart este la fel, cel mai bun Professor X de departe (mai ales că a slăbit 20kg, special pentru a părea aşa bolnav şi bătrân ca în film), iar faţă cea mică, X23 este fix ce trebuie şi uneşte parcă şi mai mult filmul dar şi relaţia celor două personaje principale. Avem şi un bad guy, cum merită acest film (şi chiar doi de fapt dacă mai punem pe cineva de care nu zic, pentru că aş strica o surpriză mare şi interesantă), nicidecum slăbuţ ca în filmele Marvel.

Ce să mai, eu aş vrea să-l revăd cât mai curând, pentru că e cel mai bun film după benzi desenate de până acum. E puţin sub Dark Knight şi asta spune tot cred. Un film după care şi cei de la Marvel şi de la DC (Warner Brothers) ar trebui să înveţe multe, deşi nu cred că mulţi se aşteptau ca învăţătorul asta să fie Fox...când eşti un studio mare şi vrei antagonist bun, să vizionezi filmul asta şi să iei notiţe. Când vrei poveste bună, nerecomandată sub 15 ani, pune filmul asta şi ia notiţe. Când cauţi ceva mai realist fără prea multe efecte inutile (Jupiter Ascending, X Men Apocalypse, Batman vs Superman, etc), pune filmul asta...şi da, ia notiţe.

Îmi pare rău de tot că asta e ultimul film al lui Hugh Jackman în care joacă personajul pe care toţi îl iubesc acum. Dar şi mai rău îmi pare că s-a găsit fix la ultimul rol, să-l joace perfect. În orice caz, ştiu că studiourile vor distribui pe cineva nou şi mai tânăr într-un Wolverine nou în câţiva ani, dar o idee bună ar fi şi să retragă personajul din serie. Măcar câţiva zeci de ani. Ar fi ceva de bun gust, dar asta la Hollywood cred că e greu, mai ales la cei de la Fox.

Eu, după toate elogiile de mai sus, îi dau 9/10 şi te invit să-l vezi pentru că merită maxim.

Sursa foto: quirkybyte.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.