M-a dezamagit si Fata din Tren

De când a apărut trailerul acestui film, mi s-a părut ceva intersant şi am zis să-l văd. Dar, ieşind într-o perioada cu multe filme bune, l-am ratat în cinema. Şi acum, după ce l-am văzut acasă, nu-mi pare rău deloc.

Girl on the train poster

Plotul e cam complicat: Rachel a fost măritată cu Tom, dar din cauza problemelor cu alcoolul şi temperamentul, a divorţat. Tom s-a căsătorit cu Anna cu care are şi un copil. Treaba e că ei stau în aceeaşi casă în care au locuit şi Rachel cu Tom până la divorţ, iar această continuă să le facă vizite şi nu prea îi lasă pe cei doi căsătoriţi în pace. Lângă această casă, locuiesc Megan şi Scott. Ea e totodată şi dădacă pentru bebelul Annei cu Tom. Megan însă are nişte probleme şi preferă să lase această meserie şi să se apuce de alta. Toate astea în timp ce Rachel continuă să-şi viziteze zilnic aproape fosta locuinţa. Ea se mai şi plimbă cu trenul, care coincidenţa face, că trece prin apropierea casei lui Megan şi Scott. Din tren, într-una din plimbările făcute, o zăreşte pe Megan pe balcon, în braţele unui bărbat care nu era soţul ei ci Dr. Kamal, terapeutul ei. Fix la o zi după această imagine, aşternută în faţă ei, din tren, Megan dispare şi poliţia începe o anchetă.

Restul e partea misterioasă din film şi o afli după ce priveşti filmul. Eu sincer, mă aşteptăm la mai mult. Aş fi vrut un thriller mai...thriller, o coloana sonoră mai gravă şi apăsătoare (ceva măcar că în filmul Orizont, care culmea, fiind românesc, tot are o atmosfera şi o stare mult mai Hitchcock-iana decât Faţă din Tren), un twist mai interesant, o finalitate puţin mai complicată nu că iţele filmului să se desluşească atât de clar şi edificator pe final. După ce îmi arătau în trailer, eu la asta mă aşteptăm dar na, aparent ceream cam mult.

Eu îi dau un 6/10 aşa că poţi aştepta să apară pe net într-o variantă fără caractere chinezeşti şi să-l vezi când ai chef de un film la care te poţi uita dar şi verifica un twitter, instagram, facebook pe alocuri.


Sursa foto: eoneukslate.co.uk

Niciun comentariu

Un produs Blogger.