Vanatoarele de Fantome, varianta lame

Am zis sa ii dau o sansa, mai ales ca toata lumea uraste asa mult filmul si asta inseamna ca sunt si fanatici Bill Murray sau original Ghostbusters care ii fac o reclama super negativa.

posterul filmului Vanatorii de Fantome

Avem deci 4 femei in loc de 4 barbati vanatori de fantome si un secretar in loc de secretara. Femeile sunt majoritatea din cast-ul SNL (Saturday Night Live) si asta se vede. In sensul ca e o chimie totusi intre ele. Lasand asta la o parte, si multe personaje pasagere sunt din SNL. Majoritatea sunt cam exagerate si mi se pare ca prea mult. Inteleg si imi plac in mare parte aceste interpretari SNL asupra diferitelor subiecte si chiar daca de multe ori le ies (vezi Bridesmades, MacGruber), aici nu mi se pare deloc aceasta treaba. Imi pare doar ca sunt niste oameni carora li s-a dat pe mana franciza Ghostbusters si ei s-au folosit cum stiu: numai in stilul asta SNL.

Pe langa personaje, acum as adauga ceva si de bine. Si anume efectele speciale. Aici mi se pare clar ca se vad cei peste 130 de milioane de $ ai bugetului. De la prima fantoma aratata pana la final, efectele nu dezamagesc vreun pic. Sunt la nivel inalt si un deliciu pentru ochi.

Revenind la dojeni, plot-ul mi se pare iar ceva cam fortat uneori si chiar lipsit de directie in unele momente, parand ca merge in directia comicului de situatie si a orice pare amuzant la momentul respectiv: negresa plina de expresii specifice, secretarul tampit, glumele cu apropouri sexuale, etc. Finalul isi pastreaza nota liniara si anticipabila, iar asta nu poate decat sa-mi scada interesul si nota finala pentru acesta.

La incheiere, pot spune ca e un film ok, daca-l iei ca atare si nu incerci sa il compari cu originalul (pentru ca nu se poate). O bila alba totusi pentru aparitiile scurte ale lui Murray, Aykroyd, Ernie Hudson si S. Weaver...super tare. Lasand bucuria asta fanilor seriei originale, filmul e de nota 6/10 cu indulgenta. Vizioneaza pe propria raspundere.

Sursa foto: IGN.com

Niciun comentariu

Un produs Blogger.