Piata Constitutiei la iMapp Bucharest 2016

Am zis cu o saptamana inainte ca vreau sa merg la acest eveniment si iata ca sambata am ajuns in Piata Constitutiei si la concertul Golan Symphonic din deschiderea Roisin Murphy. Ambele facand parte din cadrul iMapp Bucharest, cel mai mare concurs international de mapare video desfasurat bineinteles, pe cladirea Casei Poporului, sau Palatul Parlamentului sa-i zicem, pe care 104 proiectoare au rulat imagini senzationale cum rar vezi (sau ma rog, o data la un an pana la urma).

proiectiile pe Casa Poporului in cadrul iMapp 2016 Bucuresti

Am mai fost pana acum la Golan astia, imi pareau interesanti din punct de vedere al sound-ului, desi la concertele lor, 90% din timp nu prea intelegi ce spune Mihai acolo la microfon dar sunau bine. Mai cu Ableton, mai cu trompeta, mai cu niste clape... dar acum a fost altceva, fiind aduse in tot acest amestec de instrumente si vioarele, contrabasul si tobele. Toate acestea mi s-au parut a fi foarte inspirate pentru piesele Golan si nu stiu cum sa zic si de ce am feeling-ul asta, dar parca s-au potrivit asa cu vibe-ul orasului si cu oamenii din el.

Un clip despre cum a fost pe acolo, am AICI si sper sa ne intelegem ca a fost o atmosfera placuta pentru lumea de toate varstele chiar.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.