Metrorex, sacii de cartofi si plata cu cardul

Sunt unul din oamenii care merge cu metroul zilnic. Din pacii in piata sudului si schimb la unirii, din pacate. Prin aglomeratii si dimineata si dupa munca. Merg cu el zilnic de 4-5 ani. Sunt curios de ce de cateva luni, sesizate de mine cel putin, metroul asta parca merge mai prost, in sensul ca opreste foarte brusc si des intre statii. De multe ori abia ce porneste din statie ca se si opreste din scurt si cei care nu se tin de bare, mai mai ca si cad.



Pana acum 1 an asa, imi parea mult mai safe sa calatoresc cu metroul decat cu autobuzul, tocmai pentru ca nu ma consideram un sac de cartofi. Eu inteleg ca macar in unele cazuri conductorii ne anunta prin difuzoare ca isi cer scuze pentru disconfortul creat dar sincer parca se tot creaza.

Ma gandeam ca poate isi faci unii scoala si invata sa conduca metrourile pe disconfortul asta al nostru. Sau ca nu se sincronizeaza bine si prind din urma metrourile din fata.

Cert e ca Metrorex nu mi-a raspuns la nici un mail trimis. Ma gandeam ca ar fi frumos sa stiu daca schimbarea asta de la o perioada e datorata vreunui motiv plauzibil. Se pare ca nu.

Mai nou si toate automatele acelea de cartele sunt stricate sau oprite, iar la casele de bilete, in 2016 nu putem plati cu cardul.

Imi placea foarte mult de Metrorex acum cativa ani, dar se pare ca se chinuie sa-i ajunga pe cei din RATB la injuraturi.





Sursa foto : metrorex.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.