Coronavirus - Oportunitate Pentru Dezvoltarea Personală

Cu toate titlurile din presă mondială strigând că acest Coronavirus va aduce cu el sfârșitul lumii, sunt sigur că și tu te simți ușor panicat și crispat la fel cum o fac și eu de altfel. Este o perioada foarte nesigură pentru toată lumea. Incertitudinea plutește în aproape orice domeniu și în mintea tuturor, deci e perfect resonabil să te simți anxios și speriat. Dacă ai simptome de anxietate, mi-aș dori să găsești un sentiment de speranța în cele de mai departe.


Eu m-am gandit sa scriu aceste randuri si sa fac acest clip, pentru a-mi impartasi speranta cu tine. Cand suntem pusi in fata tragediei, putem sa ne dam batuti, sau putem sa ne ridicam. Eu am sa aleg sa ma ridic mereu si sper ca si tu sa fi alaturi de mine. Cred ca exista si un bine care poate sa se intample tin tot acest Covid-19. Stiu ca nu e o idee populara acum, dar asta e mesajul pe care vreau sa-l impart cu oricine e dispus sa asculte, astfel incat sa ne ridicam si crestem impreuna.

Cu totii am avut perioade grele sau care ne pareau cu adevarat insurmontabile, cand singurul lucru dorit, era sa ne chircim undeva pe jos la propriu sau figurat si sa asteptam sa treaca vremea peste noi, insa cumva am trecut si peste ele cumva. Astfel parca am simtit si niste schimbari in felul de gandire. Unele subtile, care oricat de mici pareau atunci, ne-au inspirat o crestere proprie. Ne-au motivat spre o viata mai buna. Asa am invatat ca pot trece peste perioade grele si asta face din precedentele perioade, un dar pretios tinand cont de acest Coronavirus pe care-l avem cu totii in fata. Depasirea adeversitatii a linistit vocea indoielnica din mintea mea suficient pentru a crede putin mai mult in mine decat inainte. Imi dau seama ca binele poate aparea si din tragedii, pentru ca propriile experiente vizavi de traume m-au ajutat sa fac fata stirilor despre virus, in acest moment.

Stiu ca e o lupta in a vedea binele atunci cand esti sub presiunea fricii. Nu vreau sa subminez importanta Coronavirusului sa impactul sau asupra vietilor noastre. Acest virus ne duce in zone noi din punct de vedere financiar, fizic si psihologic. In acelasi timp, vom putea face fata pierderilor si durerilor. Cu toate astea, cred ca este benfic sa luam in considerare binele care va veni in cele din urma din acest Coronavirus, daca ne vom uita si dupa el.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.